Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

A Pound of Flesh - Rechtervoet

SKU POFLESH-RFOOT
Niet op voorraad
€ 84,00 € 70,00 € 52,50 € 43,75

"A Pound of Flesh" is een siliconen/rubberen hand gemaakt om de ervaring van het tatoeëren van een echte hand en huid van een cliënt na te bootsen. Het voornaamste doel is om tatoeïsten in de leer en beginnende tattoo-artiesten te helpen om tattootechnieken te leren onder echte omstandigheden, zonder fouten hoeven te maken op echte mensen. Meer ervaren artiesten kunnen hun vaardigheid en kunst tentoonstellen en hun werk aan de hand van een echt voorbeeld laten zien, in plaats van alleen levenloos op papier. "A Pound of Flesh" lijkt het meest op echte huid van alle beschikbare produkten.

Voor het aanbrengen van stencils, raden wij u aan om ELECTRUM stenciloplossing te gebruiken. Na het aanbrengen van het stencil, sprayt u er een dunne laag haarspray overheen en laat het een nacht drogen. Laat het NIET langer drogen dan een dag, anders wordt het permanent. Wanneer u direct op de hand tekent met een skin doodler, laat u het nog steeds een nacht drogen. Als het stencil permanent geworden is, kunt u er bleek overheen aanbrengen en het 5-10 minuten laten zitten. U kunt ook bleek aanbrengen als de tattoo af is, het zal de tattoo niet beschadigen.

Scotty Munster - "Ik vond het geweldig dat het de vorm had van een hand, in plaats van een plat stuk rubber! Ik vond ook dat lining erg aanvoelde als lining op huid. Ik was blij met het eindresultaat. Ik had echt niet gedacht dat het er zo goed uit zo komen."

Rodney Eckenberger - "Ik vind het echt een goed produkt! Ik moet zeggen dat het het dichtsbij huid komt van alle andere dingen waar ik op getatoeëerd heb."

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Bag of 200 Saferly Skull 16mm Ink Cups - Black
Bag of 200 Saferly Skull 16mm Ink Cups - Black
€ 18,00 € 15,00
Nieuw
Hornet Honey Stencil 250 ml
Hornet Honey Stencil 250 ml
€ 25,80 € 21,50
Install Killer Ink Tattoo App Install