Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Bez's EGO Apex Overkill - Paars / Groen
EGO

Bez's EGO Apex Overkill - Paars / Groen

OVERKILL-PURGRN

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 480,00

De langverwachte EGO Apex Overkill machine van Bez is er eindelijk. De machine is talloze uren getest in het lab en alle aspecten van de machine zijn nu geperfectioneerd. Het EGO assortiment is verder ontwikkeld en bevat nu ook de Apex Overkill.

Killer Ink is trots om de belangrijkste EU distributeur van alle Team EGO produkten te zijn.

De Apex Overkill is een rotary tattoo machine die vervaardigd is uit een massief blok aluminium. Hij ziet er niet alleen strak uit, maar weegt ook maar 122 gram. Hij werkt geweldig goed en biedt dezelfde veelzijdigheid als een coil machine, en is daarmee het beste van twee werelden. Met de supersterke "Overkill" motor kan je werken op een veel lager voltage en toch met gemak door de huid gaan. Het is een echt werkpaard en is gebouwd om lang mee te gaan!

De EGO rotary tattoo machines zijn ontworpen en gemaakt door de wereldberoemde tattoo-artiest Bez van Triple Six Studios in Sunderland. Bez heeft het opmerkelijke "power triangle" systeem uitgevonden. Elke machine wordt geleverd met een reeks verschillende "power triangles" en elke kleur is van rubber van een verschillende dichtheid. Dit stelt de artiest in staat om de EGO precies zo af te stellen als hij het wil qua "give" en "throw". Een combinatie van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van een rotary machine en het gebruiksgemak van een coil machine.

De EGO Apex Overkill heeft de volgende eigenschappen:

  • Strak ontwerp
  • Aluminum contructie
  • 'Guillotine' klem
  • Power Triangle Systeem
  • "Overkill" Motor
  • Phono Connectie - Incluseif gratis EGO 1.5m kabel
  • Gewicht: 122g

Alle bestelling die op een werkdag voor 15.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...