Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Bez's EGO Apex Nano - Zwart / ROZE
EGO

Bez's EGO Apex Nano - Zwart / ROZE

NANO-BLKPIN

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 384,00

De Apex Nano met een Roze op Zwart-ontwerp is een rotary tattoomachine, die gebouwd is van een solide blok aluminium van luchtvaartkwaliteit. Het heeft niet alleen een strak ontwerp, maar voelt ook geweldig aan met slechts een gewicht van 82 gram. Het tatoeëert verschrikkelijk goed en heeft dezelfde veelzijdigheid als een coilmachine, zodoende profiteert u van twee kanten. De Zwitserse Maxon 'Nano'-motor zorgt ervoor dat de machine als allrounder gebruikt kan worden. Deze machine is gebouwd om lang mee te gaan!

EGO rotary tattoomachines zijn ontworpen en gemaakt door de wereldbekende tattoo-artiest Bez van Triplesix Studios, Sunderland. Bez heeft het opmerkelijke 'power triangle'-systeem uitgevonden. Iedere machine wordt geleverd met verschillende 'power triangles' en iedere kleur heeft een andere rubberdichtheid. Dit zorgt ervoor dat de artiest zijn/haar EGO precies zo kan configureren als gewenst met betrekking tot veerkracht. Het 'power triangle'-systeem bootst op een efficiente manier het voor- en achterverensysteem na van coilmachines, en combineert zo de betrouwbaarheid en consistentie van een rotarymachine met dezelfde werkbaarheid van een coilmachine.

De EGO Apex Nano heeft de volgende kenmerken:

  • Strak Ontwerp
  • Van Aluminium Gemaakt
  • Guillotine Spanklem
  • Power Triangle Systeem
  • Zwitserse Maxon 'Nano' Motor
  • Phono Verbinding - EGO Stroomkabel van 1.5M gratis inbegrepen
  • Gewicht: 82g

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...