De nieuw uitgebrachte Atom X-R-voeding en het CXP19 draadloze voetpedaal van Critical zijn een briljante draadloze combinatie voor het laten draaien van je rotary- of coil-tattomachines.

De Critical Atom X-R is een kleine, gebruiksvriendelijke voeding die is ontworpen om alle geweldige functies van de originele AtomX te bevatten, plus een paar extra toevoegingen!

Critical heeft het overlay-ontwerp van de Atom X-R gemoderniseerd om de gebruikersinterface-ervaring te verbeteren.

De Critical Atom X-R heeft ook dubbele uitgangen om meerdere tattoo-machines aan te sluiten, of je nu rotary of coil machines gebruikt. Critical heeft ook de mogelijkheid toegevoegd om de voeding draadloos te synchroniseren met het CXP19-voetpedaal - dus minder kabels voor een schonere set-up!

Het Critical CXP19 draadloze voetpedaal is de ideale aanvulling op zowel de Atom X-R- als XRR-voedingen en kan op beide worden aangesloten zonder dat er een kabel nodig is. Desgewenst kunt u de CXP19 echter ook op uw voeding aansluiten met een standaard clipsnoer.

Critical heeft de CXP19 nu uitgebracht in een opvallende nieuwe kleur zwart en roségoud, dus zorg ervoor dat je hem bekijkt!

Zowel de Atom X-R als de CXP19 van Critical zijn afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van een draadloze bundel.

Bekijk onze videobeoordeling hieronder voor meer informatie over de nieuwe Critical Atom X-R en hoe deze draadloos kan worden gekoppeld met het CXP19-voetpedaal.