KWADRON is misschien het best bekend om zijn hoogwaardige cartridges en naalden, maar je kunt er zeker van zijn dat het assortiment tattoo-machines van het Equaliser-merk net zo geweldig is!

Alle Equaliser-tattoo-machines zijn ontworpen door KWADRON in Polen, gemaakt van materialen van topkwaliteit en perfect voor een reeks tattoo-stijlen.

De Equaliser Proton was KWADRON's eerste rotary tattoo-machine in penstijl en is voorzien van een geavanceerd versnellingssysteem dat hem erg stil en betrouwbaar maakt.

Deze machine voor cartridges heeft een frame van geanodiseerd aluminium van de hoogste kwaliteit en biedt een volledig gebrek aan trillingen.

We bieden ook losse aluminium grips van 25 mm voor uw Proton, zodat u deze kunt gebruiken terwijl uw andere in de autoclaaf zit.

KWADRON volgde de Proton op door een variant uit te brengen genaamd de Equaliser Proton Enduro, die een vergelijkbaar penvormig ontwerp heeft, maar de weegschaal met 10 gram minder overtreft, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is tijdens lange tatoeagesessies.

De Enduro-pen van Equaliser is een zeer stille tattoo-machine die bijna geen trillingen geeft tijdens het lopen. Het is ideaal voor alle soorten werk, of het nu gaat om lining, shading of kleurverpakking.

De Equaliser Mikron van KWADRON is een ongelooflijk kleine en lichtgewicht rotary tattoo-machine die slechts 55 gram weegt!

Door de ergonomische vorm is het zeer comfortabel om mee te werken en het is compatibel met zowel opschroefbare grips als standaard naaldmodules met backstem.

De Equaliser Mikron Turbo onderscheidt zich van de Mikron door zijn langere, markeerstiftvorm, hoewel beide machines speciaal voor cartridges zijn bedoeld met een 4,5 W Faulhaber-motor en een slaglengte van 3,5 mm.

In tegenstelling tot de standaard Mikron heeft de door KWADRON ontworpen Mikron Turbo ook een verborgen RCA-aansluiting in een hoek van 35 graden voor optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Equaliser Drop Pen is een rotary tattoo-machine met een compacte, ergonomische vorm die perfect in je hand past.

Met een lengte van slechts 9 cm en een breedte van 35 mm, maakt het kleine formaat van de Drop Pen deze machine van KWADRON perfect uitgebalanceerd en helpt het om vermoeidheid te verminderen tijdens lange tatoeagesessies.

Het hart van de Equaliser Drop Pen is een motor van 6 watt die een harde slag garandeert en geschikt is om de machine te duwen om uit te blinken in elke stijl van tatoeëren, of het nu gaat om lining, shading of kleurverpakking.

De Equaliser Mini Spike V2 is een rotary tattoo-machine die compatibel is met zowel cartridges als standaard tattoo-naalden en biedt de mogelijkheid om te werken met wegwerpbare en herbruikbare grips, wat je maar wilt.

Hoewel de V1 een machine was die zich toelegde op schaduwwerking, betekent de toevoeging van een instelbare slaglengte van 2,4 tot 4,0 mm dat de Mini Spike V2 nu geschikt is voor lining, shading en kleurpakking.

De Equaliser Wireless Tattoo Pen is een gebruiksvriendelijke draadloze tattoo-machine met een ingebouwde batterij - geen kabels en voedingen meer!

De draadloze machine van Equaliser heeft een aluminium behuizing en is voorzien van een duidelijk digitaal display en drie knoppen voor het bedienen van de machine.

Hij heeft een motor van 4,5 W, een slag van 3,5 mm, directe aandrijving en een ingebouwde Jump Start. De batterij biedt tot 8 uur werktijd en het duurt ongeveer 2 uur om volledig op te laden.

Welke Equaliser tattoo machine van KWADRON u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat het een geweldige aanvulling op uw werkstation zal zijn!