Kirsten Pettitt, een kleurenrealist met een vleugje surrealisme in haar portfolio, is een top Britse tatoeëerder die geweldige body art maakt.

Kirsten was als tiener al geïnteresseerd in body art en tekende tatoeage-ontwerpen voor haar broer toen ze pas 16 was. Eerst ging ze echter kunst studeren aan de universiteit en pas zeven jaar later betrad ze de wereld van tatoeage.

Toen het tijd werd om een carrièresprong te maken, bleek dat brandende verlangen om te tatoeëren te sterk voor Kirsten om te negeren. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ze solliciteerde naar een stageplaats bij de plaatselijke studio Vivid Ink onder de hoede van Jamie Lee Knott.

Na een maand vertrok Jamie om zijn eigen studio te openen, Dark Horse Collective. Kirsten ging met hem mee naar Sutton Coldfield om haar stage daar voort te zetten. Kirsten begon met eenvoudige ontwerpen in zwart en grijs zoals rozen en schedels, maar al gauw ontdekte ze haar liefde voor kleurrealisme, nadat ze zichzelf had getrakteerd op de complete set van 60 Fusion Ink-kleuren.

De daaropvolgende 5 jaar groeide Kirsten uit tot een volwaardige en voortreffelijke tatoeage-artiest, mede dankzij de samenwerking met Jamie en Killer Ink-gesponsorde artiest Rich Harris, evenals het deelnemen aan een aantal conventies in het VK en Europa.

In juni 2019 verliet Kirsten Dark Horse Collective en ging werken bij The Church Tattoo in Redditch, vlakbij Birmingham. Hier heeft ze zich verder ontwikkeld tot de geweldige tatoeage-artiest die we vandaag kennen.

Kirsten creëert haar opvallende kleurrealisme met diverse tatoeage-benodigdheden van Killer Ink, waaronder Fusion Tattoo Ink, Stencil Stuff en Inkjecta-tatoeagemachines.

Bekijk alle nieuwste tatoeages van Kirsten Pettitt. Volg haar vandaag nog op Instagram!