Micky Sharpz coil tattoo machines behoren tot de meest herkenbare in de tatoeage industrie, met vele artiesten wereldwijd die er een of meer als hun dagelijkse werk gebruiken.

Wij bieden een ruim aanbod van topkwaliteit coil machines van Micky Sharpz, inclusief liners, shaders en colour packers met een van de vier frames: messing, brons, gietijzer of roestvrij staal. Elke Micky Sharpz coil machine is individueel ingenummerd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Met zoveel tattoo-artiesten die trouw blijven aan een Micky Sharpz-spoel, wilden we enkele van de favorieten in de line-up bekijken en kan je mogelijk je volgende machines vinden!

Micky Sharpz Bronze Micro Dial Tattoo Machine – Liner

De Bronze Micro Dial coil tattoo-machine van Micky Sharpz is gemaakt van fosforbrons en heeft een klein frame van het type 'T Dial', dat is ingekort voor snelle positieve contouren. Het beschikt ook over krachtige H/D-spoelen met hoge resolutie en een snelwisselapparaat voor gesplitste spantangen.

Met een gewicht van ongeveer 250 gram loopt Micky Sharpz' Bronze Micro Dial als een absolute droom en is perfect voor lining.

Micky Sharpz Stainless Steel Hybrid Tattoo Machine – Liner/Colour/Shader

Micky Sharpz heeft de roestvrijstalen hybride ontworpen om de belangrijkste kenmerken van 's werelds beste spoelmachines te bevatten. De roestvrijstalen hybride is zeer robuust en soepel lopend, maar ook mooi uitgebalanceerd en krachtig, en is ideaal voor lining, shading en colourpacking.

Deze coil tattoo machine is gemaakt van roestvrij staal en weegt ongeveer 235 gram en is voorzien van verloren wasgieten van hoge kwaliteit, voor een perfecte uitlijning van de onderdelen. Het wordt ook geleverd met Sharpz magnetische spoelen met hoge resolutie en een gesplitste spantang voor het snel wisselen van buizen.

Micky Sharpz Brass Hybrid Tattoo Machine – Liner/Colour/Shader

De Micky Sharpz Brass Hybrid is vergelijkbaar met zijn roestvrijstalen tegenhanger hierboven, met uitzondering van een prachtig messing frame - dat een extra 10 gram toevoegt aan de machine voor een totaal gewicht van 245 gram.

Net als bij de roestvrijstalen versie, blinkt de Brass Hybrid uit in lining, shading en colour packing en wordt geleverd met hetzelfde verloren was-gietwerk, magnetische spoelen met hoge resolutie en een snelwisselsysteem voor split-collect.

Micky Sharpz MkIV Hornet Tattoo Machine – Colour/Shader

De Micky Sharpz MkIV Hornet is een oude favoriet die is ontworpen om veelzijdig en efficiënt te zijn, en met gemak kleur en schaduw aanbrengt.

De MkIV Hornet coil tattoo machine is gemaakt van gietijzer en afgewerkt met messing fittingen. De machine loopt als een droom en is op zijn best onder druk.

De MkIV Hornet weegt ongeveer 260 gram en is voorzien van hoge-resolutie magnetische spoelen met transparante afdekkingen en een maxi-grip snelwisselsysteem.

Micky Sharpz MkIV Line-O-Graph Tattoo Machine – Liner

De MkIV Line-O-Graph is speciaal ontworpen door Micky Sharpz voor het zetten van contouren en wordt in verschillende vormen gebruikt door vele tatoeage artiesten over de hele wereld.

De MkIV Line-O-Graph coil tattoo-machine is gemaakt van gietijzer en verbeterd met messing fittingen en heeft een snelwerkend, teruggesneden ontwerp voor vloeiende, positieve lijnen en weegt 240 gram.

De MkIV Line-O-Graph heeft ook een gesleufd contactgat aan de voorkant voor maximale afstelling, magnetische spoelen met hoge resolutie met doorzichtige deksels en een maxi-grip snelwisselapparaat.

Micky Sharpz Iron Tribute Tattoo Machine – Shader

De Iron Tribute-spoelmachines van Micky Sharpz zijn op maat gemaakt en ingesteld om zo dicht mogelijk bij de beroemde tattoo-machines in oude stijl te komen.

Gemaakt van gietijzer en afgewerkt in oliezwart, dus het is echt een prachtig uitziende machine!

Ideaal voor schaduw, de Iron Tribute weegt ongeveer 240 gram en is uitgerust met magnetische spoelen met hoge resolutie en een maxi-grip snelwisselapparaat zoals andere machines in het assortiment.

Welke coil tattoo machine je ook kiest uit de Micky Sharpz line-up, je kunt er zeker van zijn dat het een briljante daily runner wordt! Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een bepaald model voor je tatoeagestijl en voorkeuren, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!