De Milano Tattoo Conventie vierde vorige maand zijn 25-jarig bestaan, dus we waren aanwezig om de show in al zijn met tattoo bedekte glorie vast te leggen!

Met honderden van 's werelds beste artiesten die onder één dak tatoeëren, is de Milano Tattoo Conventie altijd een van de hoogtepunten van het jaar - en de 25e editie stelde niet teleur!

Klik hieronder om onze nieuwste video te bekijken!

https://www.youtube.com/watch?v=NdMKa58niUY?rel=0&controls=0

Het was weer een geweldig weekend voor door Killer Ink gesponsorde artiesten, met vier van onze tatoeëerders die naar huis gingen met geweldige prijzen voor hun ongelooflijke werk.

De eerste dag van de conventie heeft Debora Cherrys '3rd Best of Friday' prijs mee naar huis genomen voor een killer neo-traditionele tattoo, terwijl Kindamo van Alex De Pase’s Or Noir Tattoo Gallery '2nd Best of Friday' prijs ontving voor een dope zwart en grijs beenstuk .

Kindamo pakte ook de prijs voor ‘Beste grote zwart en grijs’ voor een andere belachelijk schone tatoeage, met Christos Galiropoulos die vervolgens zijn categorie aan de top zette door ‘Beste kleine zwart en grijs’ te claimen met een genezen portret van de gitarist The Rolling Stones, Keith Richards.

Tijdens de finale van de conventie werd Jay Freestyle gekroond tot ‘3rd Best of Show’ voor een ongelooflijke been sleeve met BDSM-thema die kleurrealisme combineerde met pixelart.

We wilden ook onze goede vriend Benjamin Laukis een shout out geven die ‘2e beste medium kleur’ won voor zijn zieke schedel en scriptstuk!

Kindamo - Milano Tattoo Convention 2020 VideoDebora Cherrys - Milano Tattoo Convention 2020 VideoJay Freestyle - Milano Tattoo Convention 2020 Video