Sunskin maakt al meer dan 20 jaar handgemaakte coil- en rotary tattoo-machines in Italië en heeft een aantal van de beste professionele tattoo-apparatuur geproduceerd.

Of het nu gaat om de populaire Stilo-pen, robuuste Primus-rotaries of de klassieke Small-V-spoelen, Sunskin heeft tattoo-machines voor alle artiesten, ongeacht hun stijl of voorkeur!

Sunskin Stilo

De Sunskin Stilo is een hoogwaardige tattoo-pen die kan worden gebruikt voor lining, shading en colour packing.

Dankzij de geringe trillingen en stille werking, evenals het lage gewicht van 130 gram, is de Sunskin Stilo een zeer comfortabele tattoo-machine om mee te werken. Het titanium mechanisme binnenin, in combinatie met de 6,3 W in Duitsland gemaakte motor, geeft je veel kracht en een mooie en zachte, maar nauwkeurige slag.

In navolging van het succes van de Stilo, werkte Sunskin samen met tattoo-artiesten van wereldklasse Thomas Carli-Jarlier en Matteo Pasqualin om twee kenmerkende edities van de pen-achtige rotary te ontwikkelen.

De Sunskin Stilo Thomas Carli Jarlier Signature Edition heeft een slag van 3,4 mm vanwege zijn veelzijdigheid, waardoor hij uitstekend werkt voor kleur, zwart en grijs en ondoorzichtige grijze renders. Aan de andere kant heeft de Matteo Pasqualin Signature Edition een kortere slaglengte van 2,5 mm vanwege zijn vermogen om uit te blinken in het maken van realistische zwarte en grijze tatoeages en gedetailleerd werk met fijne ronde naalden.

Sunskin Primus

Onder de naam Primus biedt Sunskin vier hoogwaardige rotary tattoo machines aan: Special Hybrid, One, Solid en Easy. Naast de Special Hybrid biedt elke versie zowel clipcord- als RCA-aansluitingen, waardoor je meer keuze hebt in welke kabels je kunt gebruiken.

De Sunskin Primus Special Hybrid is ontworpen om sneller en gemakkelijker te kunnen lijnen, kleuren en schaduwen, zonder dat aanpassingen nodig zijn, dankzij de bijzondere zachtheid.

De goed uitgebalanceerde en lichtgewicht Sunskin Primus One is perfect voor snelle en gemakkelijke uitvoering van lijnen, schaduw en effen kleuren, en is uitgerust met dezelfde in Duitsland gemaakte 4,5 W-motor als in de Special Hybrid.

Sunskin's Primus Solid is een andere goed uitgebalanceerde en lichtgewicht rotary machine van de Italiaanse fabrikant, hoewel deze rotary machine bijzonder geschikt is voor snelle en gemakkelijke colour packing, dankzij een in Duitsland gemaakte 9 W-motor binnenin - de krachtigste in het Primus-assortiment.

Last but not least is de Sunskin Primus Easy, die ideaal is voor lining, schaduw en colour packing. Dankzij Sunskin die de productie en afwerking van de rotary machine vereenvoudigt, kon de Easy de Primus-serie van het bedrijf tegen een lagere prijs betreden.

Sunskin Small-V

De Small-V is het resultaat van een fusie tussen de klassieke stijl van de historische Round Back Jones van Sunskin en de moderne styling van zijn Big-V-machines.

Met zo'n grote vraag naar de Small-V-spoelmachines door de jaren heen, heeft Sunskin een aantal varianten ontwikkeld met verschillende technische oplossingen en instellingen.

Elk Sunskin Small-V-model zou perfect zijn voor artiesten die op zoek zijn naar een nieuwe coil-tattoomachine die zich toelegt op lining. De belangrijkste verschillen tussen de machines komen neer op het materiaal van het frame, het gewicht, het aanbevolen naaldenbereik en of ze zijn uitgerust met 8 of 10 wikkelspoelen.

Zorg ervoor dat je de verbluffende Small-V Evo Pro Brigante Lettering Limited Edition-variant bekijkt, aangezien er slechts 250 exemplaren van deze machine zijn gemaakt door Sunskin - dus schaf er een aan nu het nog kan!