Express bezorgopties beschikbaar

Complete Set met 6 Intenze Ink Bob Tyrell Kleuren 30ml (1oz)

SKU INTBOB-SET/30
Niet op voorraad
€ 126,00

Bob Tyrrell is een van toonaangevende tatoeage artiesten in zwart-grijs. Zijn unieke, technisch vernieuwende en inspirerende stijl is gebaseerd op zijn eigen mengtechnieken. Hij heeft eigenhandig de industrie en deze stijl veranderd.

In samenwerking met Intenze is Bob nog een stap verder gegaan en heeft een assortiment zwart-grijze pigmenten ontwikkeld om andere artiesten de middelen te geven om zijn niveau te bereiken qua helderheid, realisme, waarde en contrast.

Met dit assortiment hopen Bob en Intenze dat jij jouw zwart-grijze tatoeagewerk naar een hoger niveau kan tillen.

Enkele inspirerende woorden van Bob:

"Ik hoop dat deze inkt je bevalt! Je kan het op een paar verschillende manieren gebruiken, wat ik je snel wil uitleggen. Als ik elke fles in de set gebruik, dan gebruik ik medium inktkommetjes. Ik gebruik in totaal acht kommetjes: zeven 11mm kommetjes, en een klein 9mm-kommetje voor High White.

Ik zet zes kommetjes naast elkaar en zet de zevende iets verder weg. Dat kommetje is voor Dimension Black. Het volgende kommetje is voor Sculpting Black, gevolgd door Dark Tone, Medium Tone, Light Tone en twee kommetjes met gedestilleerd water. Het kleine kommetje met High White zet ik achter de rij zwarte inkten.

Al in de war? Haha! Ik begruik alleen Dimension Black voor puur zwart in mijn tatoeages, of het nou een portret, duivel, of wat dan ook is.

Als ik grijze schaduwen wil mengen in het pure zwarte, dan stap ik over op Sculpting Black en vermeng dat met Dimension Black. Daarna kan je met grijs beginnen. Onthou dat er geen juiste of verkeerde manier is om dit te doen, en er is geen magische truc om te werken met zwart-grijs. De techniek is van iedereen een beetje anders, maar we proberen allemaal hetzelfde, rijke, zachte zwart-grijze resultaat te bereiken!

Als ik aan het werk ben, dan doop ik mijn naalden niet gewoon in een enkel kommetje. Soms doe ik dat wel, en soms doop ik ze in twee kommetjes om een verschillend resultaat te bereiken. Het gebruik van water is ontzettend belangrijk, en je kan een aparte, lege fles kopen die past bij de rest van de set. Vul hem gewoon met gedestilleerd water.

ik hou dingen graag simpel, en een andere manier waarop ik de inkt dus gebruik is om grote 14mm kommetjes te gebruiken en er vier neer te zetten. Drie samen en eentje iets verder weg, waarin Dimension Black zit. De andere zijn voor Sculpting Black, Medium Tone en Light Tone. Ik gebruik Dark Tone en Light Tone dan niet. Ik kan dezelfde resultaten bereiken, het komt allemaal aan op de manier waarop je je naalden doopt. Voor minder gevorderde artiesten raad ik de eerste methode aan.

Als je de slag te pakken krijgt kan je besluiten om de tweede methode te gebruiken. Als de eerste methode je bevalt, kan je ook beslissen om alleen die te gebruiken. Sommige van mijn vrienden behoren tot de beste zwart-grijze artiesten ter wereld, en sommige gebruiken een hele rij kommetjes, andere gebruiken alleen een kommetje zwart en een kommetjes water.

Zoals ik al zei: het komt allemaal aan op de manier waarop je je naalden doopt. Onthou dat er geen juiste of verkeerde manier is om dingen te doen. Doe wat jij moet doen om het beste resultaat te bereiken!

Laat me weten hoe het jou bevalt: Ik hoor graag reakties!"

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.