Express bezorgopties beschikbaar

Doos Met 50 KWADRON Naalden 0.30MM LONG TAPER - Smooth Shader

SKU KW30SSLT
In voorraad
Van € 42,00

Kwadron heeft ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende assortimenten tattoo naalden beschikbaar op de markt.

We zijn trots om dit product als beste van deze klasse aan te bieden, oprecht uitstekend in vergelijking met vele andere naaldmerken.

Elke configuratie bevat dezelfde vlijmscherpe flexibele long taper naalden die steeds verbeterd worden en samen gesoldeerd worden voor de meest mogelijke precisie.

90% van de naalden beschikbaar op de markt zijn simpele producten gemaakt van zacht staal dat buigt en makkelijk misvormt en de kwaliteit van het soldeerwerk staat ook niet in een lijn met de verwachtingen. De beweging van de naald zorgt voor veel wrijving dat normaal naalden niet aan kunnen. De naald verliest hierdoor scherpte en laat metalen schaafsel en metalen stoffen los die onder de huid terecht komen en dit kan wellicht een schade op de gezond toebrengen. Het resultaat is minder dan Stellar en het duurt weken voor de huid volledig te genezen.

Wat wij aanbieden zijn perfect geconfigueerde en gesoldeerde naalden van de beste kwaliteit. We kunnen garanderen dat in iedere doos die u koopt, iedere naald geweldig is. De scherpe naalden die nauwkeurig gegroepeerd zijn brengen u comfort in uw werk en de best mogelijke resultaten.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van ons produkt wordt door vele bekende tattoo-artiesten gewaardeerd. Wacht niet langer en probeer de naalden uit, die gebruikt worden door de beste profesionnals in de industrie.p>

Beschikbare diameters: 0.25, 0.30, 0.35, 0.40mm en getextureerde naalden zijn tevens verkrijgbaar.

Technische Feiten:

  • Taper lengte - 7mm
  • Een Smooth Shader is een Flat naald met meer ruimte tussen de naalden.
Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Naalden met tips combineren

Tabela przedstawiająca sposób doboru igieł do dziobów znajduje się tutaj.