Express bezorgopties beschikbaar

Bob Tyrrell DVD - Method To My Madness

SKU DVD-BOBTYRRELL
In voorraad
€ 84,00

Bob gaat op bezoek bij de internationaal bekende tattoowinkel, Off the Map Northeast in Easthampton, Massachusetts. Deze DVD is een samenstelling van een 11 uur lange webinar-marathon, die Bob gaf tijdens zijn bezoek.

In deze allereerste DVD van Bob, gaat hij stap voor stap de diepte in over het proces van het uitvoeren van een heel gedetailleerde en perfect weergegeven portrettatoeage. Hij behandelt machinekeuze, opzetten, naaldselectie en inktvoorkeur. Dit is uw kans om mee te kijken over de schouder van een zwart/grijs tattoomeester. U krijgt ongekende toegang tot de methode, technieken en beste beoefening van Bob Tyrrell.

Inbegrepen bij deze DVD is een uitgebreide slideshow van Bob's seminars die hij gepresenteerd heeft tijdens tattooconventies van over de hele wereld. Bob licht vroegere werken uit en zijn redenen voor specifieke keuzes tijdens het maken van die tattoos.

U kunt naast Bob in de winkel staan terwijl hij u van het opzetten naar fotoverwijzing, naar het maken en aanbrengen van het stencil meeneemt; Gevold door een tutorial waarbij u steek voor steek over zijn realistische portretstijl leert. De camera zoomt in op Bob's naalden, zodat u de inkt in de huid kunt zien gaan, zodat u wezenlijk de methodes achter zijn 'Madness' kunt begrijpen.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.