Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. INK-EEZE Numbing Cream

INK-EEZE Numbing Cream

INKE-NUMCRM

Availability: Niet in voorraad

€ 0,00

Killer Ink is verheugd om de exclusieve Europese distributeur te zijn van INK-EEZE produkten.

Deze pakjes zorgen voor extra versheid en voorkomen blootstelling aan zuurstof (wat het verdovende effect afbreekt) omdat je maar één pakje per keer nodig hebt.

In tegenstelling to andere verdovingscremes vertekent INK-EEZE de huid niet. INK-EEZE Numbing Cream kan veilig gebruikt worden in combinatie met INK-EEZE Numbing Sprays als het effect tijdens langere sessies vermindert. Artiesten gebruiken graag een combinatie van beide sprays. Sommige artiesten gebruiken de zalf en stappen dan over op Black Label, en als het tijd is om de laatste hand aan de tattoo te leggen dan kan de artiest de originele Numbing Spray gebruiken voor de highlights. INK-EEZE Numbing cream is veganistisch en is verkrijgbaar in losse zakjes of in een doos.

Werkzame ingrediënten:

  • TETRACAINE: 2%

Benzocaine, Lidocaine, en Tetracaine zijn de drie werkzame stoffen in INK-EEZE en werken samen voor maximaal effect en comfort.

Onder de INK-EEZE pro-team artiesten zitten onder anderen Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark North, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, Ruthless, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson en Halo... Indrukwekkend!

Gebruiksaanwijzingen

Breng voor het tatoeëren aan. Resultaat hangt of van de plek. Het beste resultaat krijg je als je een dunnen laag aanbrengt en die erin wrijft en dan een tweede laag aanbrengt. Bedek het gebied met plastic folie en wacht 90 minuten. Dikkere huid heeft meer tijd nodig om de creme op te nemen dan dunnere huid. Gebruik alleen op intacte huid. GEBRUIK NOOIT OP MEER DAN 20% VAN JE LICHAAM TEGELIJKERTIJD!

Pre-procedure verdovings is effectief in het verdoven van de epidermis VOORAFGAAND AAN EEN PIJNLIJKE PROCEDURE. Het zal niet gevoelloos blijven tijdens de hele procedure, maar het is effectief in het voorbereiden van de huid op het tatoeëren of andere pijnlijke procedures.

Alle bestelling die op een werkdag voor 15.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...