Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. INK-EEZE Tattoo Bio Gel
INK-EEZE

INK-EEZE Tattoo Bio Gel

INKE-BIOGEL

Availability: In voorraad

Van: € 0,90

* Verplichte velden

Killer Ink is verheugd om de exclusieve Europese distributeur te zijn van INK-EEZE produkten.

INK-EEZE Bio Gel is a een korrelvormige polymeer die in combinatie met vloeistof een gel-achtige stof oplevert. Het is ontworpen om tattoo artiesten een middel te geven waarmee ze vloeistoffen effectiever kunnen schoonmaken en verwijderen. Het helpt om biologische vloeistoffen better te kunnen controleren dan traditionele middelen. Het Bio Gel poeder kan binnen een paar minuten 30 zijn eigen gewicht in vloeistof doen stollen. Verkrijgbaar in zakjes of potten.

Onder de INK-EEZE pro-team artiesten zitten onder anderen Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark North, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, Ruthless, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson en Halo... Indrukwekkend!

Gebruiksaanwijzingen: Gebruik één theelepel Bio Gel om 150ml vloeistof te doen stollen. Wacht een paar minuten en de vloeistof zal in een gel veranderen. Niet inademen.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...