Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

INK-EEZE Tattoo Bio Gel

SKU INKE-BIOGEL
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar

INK-EEZE Bio Gel is a granulaire polymeer dat een gelachtig materiaal vormt na het toevoegen van water. Het is ontworpen om tattoo-artiesten een makkelijkere en effectievere manier te geven van het opruimen en wegwerpen van vloeistoffen die gepaard gaan met het tatoeëren. Het helpt bij het beter bedwingen van biologische vloeistoffen dan reguliere wegwerpmethodes. Het Biogelpeder kan vloeistof van 30 keer het eigen gewicht stollen binnen minuten. Verkrijgbaar in pakjes en potjes voor uw gemak.

Een aantal INK-EEZE pro-team artiesten zijn: Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark North, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, Ruthless, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson en Halo om er maar een paar te noemen!

Gebruiksaanwijzing: Gebruik één theelepel Bio Gel om 142 gram (5 oz) vloeistof te stollen. Wacht een aantal minuten en u zult de vloeistof in gel zien veranderen. Niet inhaleren.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Musotoku Stroomvoorziening - Tactical Green
Musotoku Stroomvoorziening - Tactical Green
€ 367,20 € 306,00
Intenze Ink Gen-Z 19 Color - True Black 30 ml (1 oz)
Intenze Ink Gen-Z 19 Color - True Black 30 ml (1 oz)
€ 23,99 € 19,99
Microbeau Bellar Pendulum Grip - Red
Microbeau Bellar Pendulum Grip - Red
€ 160,20 € 133,50 € 95,94 € 79,95