Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. INK-EEZE Tattoo Numbing Spray - Black Label

INK-EEZE Tattoo Numbing Spray - Black Label

INKE-BLK-NUMSPRAY

Availability: In voorraad

€ 33,00

* Verplichte velden

Killer Ink is verheugd om de exclusieve Europese distributeur te zijn van INK-EEZE produkten.

In de "Black Label" versie van de INK-EEZE Numbing Spray ontbreekt het vaatvernauwende epinephrine wat wel in de normale INK-EEZE Numbing Spray zit. Dit produkt kan telkens weer gebruikt worden zonder dat het de huid of de kleur beinvloedt.

INK-EEZE heeft er ook benzalkonium chloride aan toegevoegd, wat 99.9% van alle bacteriën doodt. Deze vloeibare verdoving met 5% lidocaine is geschikt voor gebruik tijdens behandelingen. INK-EEZE is een een erg effectieve verdoving voor tijdens pijnlijke procedures. Het werkt snel, is makkelijk in het gebruikt en is krachtig. Dit produkt is ontwikkeld omdat sommige mensen problemen hadden met korsten op de tattoo tijdens het genenzen na gebruik van Vasocaine, of zelfs INK-EEZE Original Formula (OG Numbing Spray). INK-EEZE Black label Numbing Spray is veganistisch en verkijgbaar in verschillende maten.

Omdat INK-EEZE Black Label Numbing Spray geen epinephrine bevat duurt het langer voordat het door de huid wordt opgenomen en werkzaam is. Voor maximaal effect raden we de volgende stappen aan:

  • Spuit het eerst op beschadigde huid.
  • Masseer het vervolgens in de huid.
  • Omwikkel het met plastic folie en laat het 5-10 minuten intrekken.
  • Verwijder het folie ten slotte en wrijf het weg met bijvoorbeeld groene zeep en begin met tatoeëren.

Sommige artiesten beginnen een lange sessie graag met INK-EEZE Numbing Cream. Als de zalf na een uur of drie uitgewerkt is (resultaten verschillen van persoon tot persoon), dan kan de INK-EEZE Numbing Spray gebruikt worden om de huid weer te verdoven.

Onder de INK-EEZE pro-team artiesten zitten onder anderen Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark North, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, Ruthless, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson en Halo... Indrukwekkend!

ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK: controleer of de klant geen geschiedenis van allergische reakties heeft voordat je het aanbrengt. Bewaar het in een koele, donkere plek buiten het bereik van kinderen.

WAARSCHUWING: Vermijd direkt contact met het oog. Als er toch contact is, spoel het dan uit met ruime hoeveelheid steriele zoetoplossing en zoek medische hulp.

NIET INSLIKKEN. Mocht je het toch per ongeluk inslikken, zoek dan direkt medische hulp.

Dit produkt is erg effectief op beschadigde huid. Gebruik INK-EEZE tijdens het tatoeëren, piercen of andere procedures. INK-EEZE heeft een sterke en snelle werking. Als snelle werking en gebruiksgemak belangrijk zijn, spuit het dan tijdens het werk op de huid en wacht 90 seconden en je kan weer verder. Veeg het altijd zorgvuldig weg als je teveel hebt gebruikt. de genezing van de tattoo wordt niet beinvloed door het gebruik tijdens een procedure als je het correct gebruikt.

Alle bestelling die op een werkdag voor 15.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...