Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. INK-EEZE Tattoo Verdovende Spray 60ml (2oz)
INK-EEZE

INK-EEZE Tattoo Verdovende Spray 60ml (2oz)

INKE-NUMSPRAY60

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 32,76

Killer Ink is verheugd de exclusieve Europese distributeur van INK-EEZE produkten te zijn.

Het INK-EEZE pro-team bestaat onder anderen uit: Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark North, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, Ruthless, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson and Halo om er maar een paar te noemen... Indrukwekkend, toch?!

Inhoud Fles: 60ml - Ook beschikbaar in 8ml fles

Deze krachtige,vloeibare lidocaine (5%) pijnstiller is geschikt voor gebruik tijdens behandelingen. Het bevat ook een Het vernauwt de aderen om bloeden en zwellingen te verminderen. INK-EEZE is een zeer effectieve, secondaire pijnstiller voor gebruik tijdens pijnlijke behandelingen.Het werkt snel en krachtig en is makkelijk in het gebruik.

Het grootste verschil tussen Vasocaine en INK-EEZE is dat INK-EEZE langer werkt en een sterker effect heeft. Omdat dit een meer geconcentreerd middel is en je dus minder nodig hebt, is de fles kleiner. Net als Vasocaine bevat dit product epiniphrine. Het is dus belangrijk niet teveel te gebruiken en daardoor de huid te overbelasten. Als je hetzelfde product zoekt zonder epinephrine, dan hebben we ook de Black Label versie! INK-EEZE numbing spray is veganistisch.

Sommige artiesten geven er de voorkeur aan om een lange sessie te beginnen met INK-EEZE numbing cream. Als de creme uitgewerkt begint te raken (na ongeveer 3 uur, hoewel dit van persoon tot persoon kan verschillen) dan kunnen artiesten INK-EEZE numbing spray veilig gebruiken om het gebied waarop gewerkt wordt weer gevoelloos te maken.

ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK: Vraag de klant naar allergische reakties voor gebruik. Bewaar in een koele, donkere plaats en buiten bereik van kinderen.

WAARSCHUWING: Vermijd direkt contact met de ogen. Bij contact met de ogen, direkt uitspoelen met ruime hoeveelheden steriele zoutoplossing en arts raadplegen.

NIET DOORSLIKKEN: Als dit product per ongeluk wordt doorgeslikt, raadpleeg dan direkt een arts.

VOOR GEBRUIK TIJDENS BEHANDELING: wacht 90 seconden na het aanbrengen

Dit product is erg effectief op geperforeerde huid. Gebruik INK-EEZE tijdens het tatoeëren of piercen. INK-EEZE heeft een sterk effekt en werkt snel. Het is snel en makkelijk in het gebruik: spuit of smeer het op de huid tijdens het werk, wacht 90 seconden en je kan aan de slag. Verwijder overtollige hoeveelheden van het produkt voor het tatoeëren. Dit produkt vernauwt de aderen, dus je zal ook minder zwellingen en bloeden ervaren. De genezing van de tattoo wordt niet beinvloed als het product correct gebruikt wordt.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...