Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. INK-EEZE Tattoo Zonnebrandcrème SPF 30 5ml
INK-EEZE

INK-EEZE Tattoo Zonnebrandcrème SPF 30 5ml

INKE-SUNSPF30

Availability: In voorraad

€ 13,98

* Verplichte velden

Killer Ink is verheugd om de exclusieve Europese distributeur te zijn van INK-EEZE produkten.

Eindelijk een factor 30 zonnebrand die niet alleen de UVA- en UVB-straling blokkeert, maar ook met een INK-BARRIER die helpt om je tattoos te beschermen tegen vervaging. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd om je werk er zo stralend mogelijk uit te laten zien. Dit produkt is waterbestendig, voelt niet vet aan, en is versterkt met diverse natuurlijke, botanische extracten.

Het bevat groene thee extract (een uitstekende natuurlijke antioxidant), wortel extract (voor natuurlijke carotenoïden), zoethout extract (een uistekende natuurlijke onstekingsremmer) en komkommer extract (voor natuurlijke kalmerende eigenschappen). Deze zonnebrand is de eerste met INK-BARRIER technologie. INK-EEZE Tattoo sunscreen is veganistisch en is verkrijgbaar in zakjes of flessen, voor extra gebruiksgemak.

Onder de INK-EEZE pro-team artiesten zitten onder anderen Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark North, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, Ruthless, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson en Halo... Indrukwekkend!

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...