Express bezorgopties beschikbaar

Intenze Ink Bob Tyrrell Sculpting Black 30ml (1oz)

SKU INTBOB-SCUBLK/30
In voorraad
€ 18,00

Enkele fles Intenze Bob Tyrrell Sculpting Black in een fles van 30 ml (1 oz).

Bob Tyrrell is een van de belangrijkste black and grey tattoo artists ter wereld. De unieke stijl van Bob die even technisch innovatief als adembenemend is, vindt zijn wortels in zijn eigen mengtechnieken. Hij heeft in zijn eentje de industrie en zijn werkstijl gerevolutioneerd, en ik weet zeker dat jullie het ermee eens zijn als ik zeg dat zijn werk echt ontzagwekkend is.

In samenwerking met Intenze, heeft Bob een stap verder gezet en een black and grey pigmentserie geformuleerd om andere artiesten de tools te bieden om zijn niveau van helderheid, realisme, waarde en contrast te bereiken.

Bob en Intenze hopen dat je met deze serie je black and grey tattoowerk naar een hoger niveau kunt tillen.

Een paar inspirerende woorden van Bob...

"Ik hoop dat deze inkt bevalt! Er zijn een paar verschillende manieren waarop je het kunt gebruiken en die wil ik snel even uitleggen. Als ik elke fles in de set gebruik, pak ik medium plastic inktdopjes. Ik zet in totaal acht dopjes neer; zeven medium dopjes van 11 mm, en een small dopje van 9 mm voor de High White .

Ik zet zes dopjes in een rij en zet een dopje wat uit de buurt van de andere zes dopjes. Het dopje dat weggezet is, is voor Dimension Black . Het volgende dopje is voor Sculpting Black , gevolgd door Dark Tone , Medium Tone , Light Tone , en twee dopjes met gewoon gedistilleerd water. Het kleine dopje voor High White zet ik achter de zwarte set-up.

Is het al verwarrend? Haha! Ik gebruik de Dimension Black alleen voor een solid black die ik in de tattoo zet, of het nou een portret is, custom demoon of wat dan ook.

Wanneer ik een grijstoon van de solid black wil blenden, stap ik over op Sculpting Black , en dan blend ik dat uit van de Dimension Black . Van daaruit kun je beginnen met de grijstonen. Vergeet niet dat er geen goede of foute manier is om dingen te doen, en er is geen magische techniek voor black and grey-werk. Iedereen heeft een net andere techniek, maar we proberen allemaal hetzelfde resultaat te behalen, een een rijke, gladde black en grey!

Als ik werk, doop ik niet gewoon per keer in een dopje. Soms doe ik dat, maar soms doop ik tegelijk in twee dopjes om een andere waarde te krijgen. Water gebruiken is heel belangrijk, en je kunt een aparte lege fles kopen als je wil dat het past bij de rest van de set. Je kunt het gewoon opnieuw vullen met gedistilleerd water.

De andere manier waarop ik de inkt gebruik, want ik hou het graag simpel, is door gebruik te maken van de large 14 mm plastic dopjes waarvan ik er vier klaarzet. Drie samen en eentje uit de buurt die voor Dimension Black is. De volgende drie dopjes zijn Sculpting Black , Medium Tone , en gedistilleerd water. Ik elimineer Dark Tone en Light Tone . Ik krijg dezelfde resultaten, het gaat om de manier waarop je doopt. Als je een minder vergevorderde artiest bent, zou ik eerst aan de eerste methode wennen.

Als je de tweede methode wilt proberen wanneer je je comfortabel voelt, kun je dat doen. Als je de eerste methode fijn vindt, kun je die ook blijven gebruiken. Ik heb vrienden die horen bij de beste black and grey artists ter wereld, en sommigen gebruiken veel dopjes, terwijl anderen alleen een dopje zwart gebruiken en een dopje water.

Zoals ik zei, het ligt helemaal aan de manier waarop je doopt. En vergeet niet dat er bij tatoeëren geen foute of goede manier is om dingen te doen. Doe het op de manier waarop jij het werk zo goed mogelijk voor elkaar krijgt.

Laat me weten hoe het bevalt, ik krijg graag feedback!"

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.