Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Intenze Ink Suluape Black
Intenze

Intenze Ink Suluape Black

INT-SULUAPE

Availability: In voorraad

Van: € 17,40

* Verplichte velden

De zwarte tatau inkt die de test der tijd heeft doorstaan. INTENZE heeft in samenwerking met de tatau-familie Suluape uit Samoa een inkt voor tribal tattoos ontworpen. Hij is zo perfect dat je zou denken dat hij door de Samoanen zelf wordt gemaakt. Nu kan je er ook op vertrouwen dat de inkt behalve mooi donker en makkelijk te gebruiken ook veilig en betrouwbaar is.

Suluape Black tattoo inkt geeft de rijkheid en details die je van INTENZE tattoo inkt verwacht.

Citaat van Petelo Suluape: "Ik heb getatoeëerd sinds ik een jonge man was en ik gebruikte traditionele inkt. Nu kan ik, vele jaren later, zeggen dat Suluape Black het beste zwart is dat ik ooit gebruikt heb voor traditionele en algemene tattoos. Het is een heilig iets om mijn naam aan een werktuig dat gebruikt wordt in tatau te verbinden, en het is een eer om met INTENZE samengewerkt te hebben om Suluape Black te realiseren."

Citaat van Peter Suluape: Ik heb het geluk gehad om nauw samen te werken met Mario en heft team van INTENZE om de perfecte inkt voor tatau en moderne tribal tattoos te maken. En dit is het dan! Ik ben erg gelukkig en extreem trots dat Suluape Black deel uitmaakt van de INTENZE familie. Ik heb meer dan tien jaar getatoeëerd met traditionele formules. Tattoo inkt heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Door de oude en nieuwe wereld met elkaar te combineren is Suluape Black van INTENZE veruit de beste inkt in de industrie voor zowel traditionele als moderne tribal tattoos. De kwaliteit is ongeëvenaard! Suluape Black van INTENZE geeft een unieke glans aan mijn werk en, omdat het INTENZE is, weet ik dat mijn klanten volstrekt veilig zijn."

Alle bestelling die op een werkdag voor 15.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...