Gegevens Verzamelen

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Over Ons

Over Ons

Killer Ink is opgericht in 2008 met als doel tattoo artiesten voor redelijke prijzen van de beste apparatuur te voorzien. Killer Ink is sindsdien steeds verder gegroeid en heeft nu meer dan 50 mensen in dienst.

We hebben afdelingen voor 11 verschillende Europese landen en talen.

We zijn er trots op dat we de wereldwijde distributeur van Stigma-Rotary® tattoo machines en de Europese distributeur van Team EGO producten, Hustle Butter Deluxe, ELECTRUM stencil producten, Ink-eeze en Ink Health zijn.

We zijn er ook trots op dat we een assortiment van tattoo benodigdheden hebben met meer dan 15 merken inkt, o.a. Intenze, Eternal, Fusion, Silverback, Panthera, Atomic en Bullets.

We staan voor de kwaliteit van onze naalden en zijn trots op de aandacht die aan de produktie wordt gegeven. Ze zijn erg redelijk geprijsd en worden gebruikt door sommige van de beste tatoeëerders ter wereld. We leveren ook KWADRON naalden, wat een merk van topkwaliteit is en ook door de beste artiesten gebruikt wordt. We hebben ook Cheyenne cartridges voor degenen die de voorkeur aan cartridge systemen geven.

We hebben ook een breed assortiment aan algemene tattoo benodigdheden voor je studio, waaronder grips, tips, boeken, DVDs en ander materiaal om je te inspireren.

We sponsoren sommige van de beste artiesten ter wereld, die exclusief met ons materiaal werken.

We doen ons best om altijd de beste service te leveren. We zijn niet slechts een webshop: dagelijks komen er mensen hun bestelling ophalen en we bezoeken jaarlijks meer dan 20 conventies in heel Europa. De kans is dus groot dat we je ergens zullen ontmoeten!

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...