Express bezorgopties beschikbaar

Pak met 5 Voorgeknipte Vellen Dermalize Pro - Beschermende Tattoo Folie - 15cm x 10cm

SKU DERMALIZEPRO-SHEETS
In voorraad
€ 6,00

Dermalize is de alles-in-één tattoo nazorgoplossing voor de eerste stadia van genezing van een tattoo: Een laagje dat als tweede huid functioneert om de tattoowond te beschermen tegen bacteriën en tegelijkertijd doordringbaar is, zodat de huid kan 'ademen'. Dit laagje helpt de huid om natuurlijk te genezen van binnenuit, door de natuurlijke vloeistoffen en enzymen van het lichaam binnen te sluiten. Dit garandeert mooi geheelde tattoos.

Het dunne zelfklevende vliesje zorgt voor een vochtige, genezende omgeving tijdens het eerste en meest belangrijke stadium van genezing. Het beschermt de nieuwe tattoo tegen wrijving en zorgt voor een waterdichte, antibacteriële barrière, die de wond beschermt tegen indringing van ziekteverwekkers en extern vuil. Het laagje is ademend, dus het laat zuurstof naar binnen en een teveel aan vochtdamp ontsnappen. Het is licht om te dragen, flexibel en rekbaar, zodat het overal op het lichaam geplaatst kan worden en het daar tot wel meerdere dagen blijft zitten. Geen korstjes meer, geen kans op infectie, geen wrijving van kleren of andere externe factoren die de tattoo kunnen beschadigen. Enkel mooi geheelde tattoos, zoals u het wilt hebben!

Artiesten zoals Alex de Pase, Randy Engelhard en Jeff Gogue, hebben Dermalize getest en al een behoorlijke tijd gebruikt en hebben geweldige resultaten gezien in hun geheelde tattoowerk.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.