Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Spektra Halo MotorBolt Unit met Stroke Wheel
FK Irons

Spektra Halo MotorBolt Unit met Stroke Wheel

SPEKTRA-MOTORBOLT

Availability: Niet in voorraad

€ 229,96

De Spektra Halo is de meest recente toevoeging aan Gaston Siciliano's revolutionaire assortiment. Het onderzoek en ontwerpen heeft meer dan twee jaar in beslag genomen. De body van de Spektra Halo is volledig geschikt voor de autoclaaf en is gemaakt van vederlicht aluminium. Deze innovatieve machine heeft verder een verwisselbaar MotorBolt systeem: door de machine een kwartslag te draaien kan de gebruiker van machine wisselen. De Spektra heeft een volledig instelbaar 'give' systeem. Hij is zo licht en stil als een standaard rotary machine, maar geeft toch de kracht en betrouwbaarheid van een coil-machine en kan alle naaldtypes en -configuraties aan (getest tot en met 50 magnum).

Dit is de Bubblegum Spektra Halo, alle Spaktra Halo's wegen slechts 71 gram (2.5Oz).

Specificaties:

De machine body, MotorBolt, knoppen en klem zijn gemaakt van 7056 T6 luchtvaartaluminium, één van de hardste soorten. Alle hardware onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal.

De "Slider", waarin het "give" systeem en de armatuurpin zitten, is gemaakt van Delrin; een acetaal dat Teflon bevat en dus weinig wrijving oplevert.De armatuurpin in de Slider is gemaakt van duurzaam roestvrij staal.

Kenmerken:

Het belangrijkste kenmerk van deze machine is dat de machine body in de autoclaaf kan zonder de hele machine uit elkaar te halen. Draai gewoon de MotorBolt een kwartslag en beide delen worden losgekoppeld (de MotorBolt is niet geschikt voor de autoclaaf, maar hij is ontworpen om in een clip cord-hoes te passen en hij kan afgeveegd worden met een schoonmaakmiddel naar keuze). Zelfs als de machine in de autoclaaf is geweest, heeft hij geen extra olie nodig: Spektra Halo gebruikt een hittebestendige, niet-giftige PTFE Synthetic Grease voor alle intern bewegende onderdelen.

Alle Spektra Halo's worden standaard met een Medium Stroke (3.2mm) geleverd. Optionele MotorBolts met een 2.5mm, 3.6mm en 4mm stroke zijn ook verkrijgbaar.

De Spektra Halo heeft een verwisselbaar motorsysteem, dat eenvoudig van MachinesBodies kan wisselen. Daardoor kunnen verschillende Spektra Halo's dezelfde motor gebruiken, door gewoon de motor te verwijderen en hem in een andere body te plaatsen.

Onderhoud:

  • De Halo heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Je hoeft alleen de Slider zo af en toe te olieën (smeermiddel wordt ook geleverd met elke Machine Body) omdat een intern systeem ervoor zorgt dat de olie niet uit de machine loopt, maar lange tijd vast gehouden wordt.
  • Er is geen gereedschap nodig om de machine uit elkaar te halen of in elkaar te zetten. De machine uit elkaar halen neemt niet meer dan 5 seconden in beslag: Ontkoppel gewoon de MotorBolt, draai en verwijder de "Give Knob" aan de achterkant van de machine, trek het armatuur eruit en ten slotte ook de Slider.
  • Het ontwerp heeft ons in staat gesteld om een machine te maken die volledig af te stellen is met een minimum aan onderdelen. Dit maakt de machine erg gebruiksvriendelijk en onverwoestbaar.

De feiten:

De kenmerken en innovaties van de Spektra Halo maken deze machine (Made in the USA) een betaalbare optie in vergelijking met andere machines van de hoogste kwaliteit en met name die met een "give" systeem. De Spektra Halo is geschikt voor alle gebruiker van rotary machines. Hij kan ingesteld worden zonder "give" of met zoveel "give" als je wilt, door alleen maar de knop aan de achterkant te verstellen. Ideaal in combinatie met de FK Irons AL13 lijn vanwege het lage gewicht en de vergelijkbare prestaties.

Gaston Siciliano's reputie als machinebouwer wordt bevestigd door zowel de FK Irons Coil Line als de Spektra Rotary en ook door veel geweldige artiesten!

Een paar woorden van Spektra:

We zijn trot dat de meest gerenommeerde artiesten onderdeel uitmaken van ons team en onze machines gebruiken. Onze lijst met artiesten bevat namen als: Nick Baxter, Victor Portugal, Sean Zee, Sefano Alcantara, Guy Aitchison, Nikko Hurtado, Luca Natalini, Petri Syrjala, Sergey Rikhter, Blacky, Nathan Kostcheko, Scotty Munster, Juan Salgado, Mike DeVries, Jeff Mansolf, Mick Squires en vele anderen over de hele wereld.

Onze machines zijn te zien in Mike DeVries’s “Animal Style” DVD en in Nikko Hurtado’s “Tattooing Dia De Los Muertos” DVD.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...