Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Stigma-Rotary® 10W (Supersterk) MotorPlug - ROOD
Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® 10W (Supersterk) MotorPlug - ROOD

STIG-BST-PRD-MOTOR10WRED

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 168,00

De 10W (Super Sterk) is de meest krachtige uit zijn klasse en weegt slechts 99 gram. Het kan ieder soort naald of naaldcartridge met gemak aanvoeren en vanwege de hogere koppeling, penetreren de naalden de huid makkelijker.

Met het Stigma-Rotary EasyPlug systeem, kan de Motorplug aangebracht of verwijderd worden in slechts enkele seconden. U kunt zelfs de motor draaien om de perfecte positie te vinden voor uw RCA / clipkoordverbindingen. Het kan ook in een hoes gedaan worden om kruisbesmetting te voorkomen.

Stigma MotorPlugs worden altijd geleverd met een excenter met medium steek reeds ingesteld, maar aanvullende excenters zijn tevens verkrijgbaar:

  • Kort: 2.6-3.5mm, afhankelijk van de gebruikte machine.
  • Lang: 4.4mm-6mm, afhankelijk van de gebruikte machine.
  • Verstelbare Excenter 2.5mm-6mm afhankelijk van de gebruikte machine.

Het wordt standaard geleverd met zowel RCA- als Clipkoordverbindingen.

Voordelen van de 10 Watt Motorplug zijn dat het sterker is met meer koppeling; u maakt gemakkelijk lijnen, zelfs met de grootste naaldgroeperingen. Het kleurt als geen ander. Het kan ieder soort naald of naaldgroepering met gemak aanvoeren en kan 24 uur lang aanstaan en nog steeds koel blijven. Omdat het zo krachtig is, doet het zijn werk met nog minder moeite en met langduriger resultaat.

Waarom heb ik een keuze aan MotorPlugs voor mijn machine nodig? Artiesten geven de voorkeur aan krachtige motoren voor lining en zwakkere motoren voor shading. Krachtige motoren met een heleboel Watt en koppel ondervinden niet snel belemmeringen en zijn daarom beter voor lining en zwaar werk. Zwakkere motoren ondervinden sneller belemmeringen, zijn niet zo aggressief en geven een beter resultaat met shading.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...