Express bezorgopties beschikbaar

Stigma-Rotary® 4.5W V2 MotorPlug

SKU STIG-45V2-MOTOR
In voorraad
€ 144,00

De 4.5W v2 MotorPlug is licht in gewicht, het weegt slechts 44 gram en wordt geleverd met zowel RCA- als Clipkoordverbinding. De 4.5W V2 MotorPlug heeft meer dan genoeg kracht om Stigma-Rotarymachines aan te voeren. Het is één van de sterkste motoren die u kunt vinden op rotarymachines; het zal zonder moeite configuraties aanduwen van tot wel 50 naalden.

Met het Stigma-Rotary EasyPlug systeem, kan de Motorplug aangebracht of verwijderd worden in slechts enkele seconden. U kunt zelfs de motor draaien om de perfecte positie te vinden voor uw RCA / clipkoordverbindingen. Het kan ook in een hoes gedaan worden om kruisbesmetting te voorkomen.

Stigma MotorPlugs worden altijd geleverd met een excenter met medium steek reeds ingesteld, maar aanvullende excenters zijn tevens verkrijgbaar:

  • Kort: 2.6-3.5mm, afhankelijk van de gebruikte machine.
  • Lang: 4.4mm-6mm, afhankelijk van de gebruikte machine.
  • Verstelbare Excenter 2.5mm-6mm afhankelijk van de gebruikte machine.

Waarom heb ik een keuze aan MotorPlugs voor mijn machine nodig? Artiesten geven de voorkeur aan krachtige motoren voor lining en zwakkere motoren voor shading. Krachtige motoren met een heleboel Watt en koppel ondervinden niet snel belemmeringen en zijn daarom beter voor lining en zwaar werk. Zwakkere motoren ondervinden sneller belemmeringen, zijn niet zo aggressief en geven een beter resultaat met shading.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

You may also like