Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Stigma-Rotary® Ray Tattoo Machine - Titanium Steel (aanbevolen voor gebruik met een 6W motor)
Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® Ray Tattoo Machine - Titanium Steel (aanbevolen voor gebruik met een 6W motor)

STIG-RAY-COM-TITSTE

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Van: € 144,00

Aan: € 168,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

De Ray is voor degenen die van penstijl machines houden. Een groot voordeel van het gebruik van de Ray is dat u de steeklengte met gemak van 3mm tot 4 mm kunt verstellen door een schroef in de machine. Maar als u de steeklengte niet wilt bijstellen, kunt u het simpelweg instellen zoals u wilt en hoeft u het nooit meer te veranderen.

De Ray kan gebruikt worden met alle verschillende Stigma MotorPlugs, maar wij raden u aan om het met de 6W MotorPlug te gebruiken.

De Ray is een toegewijde cartridgemachine. Het Stigma cartridgesysteem is uniek en compleet anders en veiliger dan ieder ander cartridgesysteem op de markt.

De grip van de Ray heeft een comfortabele diameter van 27mm en extra grips kunnen erbij gekocht worden.

Hoofdkenmerken

Kan ik Cheyenne stijl naaldmodules gebruiken op de Ray machine? Nee, de Ray grip accepteert alleen Stigma naaldmodules.

Zijn Stigma naaldmodules compatibel met Cheyenne stijl / RPG Klik naald module grips? Nee, Stigma naaldmodules zijn uniek en passen alleen in een Stigma grip.

Kan ik Stigma naaldmodules gebruiken met machines van andere merken? Ja, er zijn een paar verschillende opties afhankelijk van welke machine u gebruikt. Stigma® heeft een klikbare grip met Universal-Screw-On aansluiting gemaakt, die direct op Cheyenne of Spektra machines past, waar de naald diepte kan worden ingesteld door het grip rechtsom of linksom te kliken. Er zijn ook universele Stigma® grepen met een backstem voor de traditionele vice-systemen, waar de naald diepte ook kan worden aangepast door rechts en linksom te klikken. Deze kunnen ook gebruikt worden in combinatie met een Universal-Screw-On vice adapter , zodat u deze grips kan gebruiken op een Universal-Screw-On aansluitingen zoals op de Cheyenne of Spektra machines.

Waarom heb ik een keuze aan verschillende MotorPlugs voor mijn machine? Artiesten geven de voorkeur aan krachtige motoren voor lining en zwakkere motoren voor shading. Krachtige motoren met een veel Watt en torque ondervinden niet snel belemmeringen en zijn daarom beter voor lining en zwaar werk. Zwakkere motoren ondervinden sneller belemmeringen, zijn niet zo aggressief en geven een beter resultaat met shading.

Wat kunt u mij vertellen over de 4.5W V2 MotorPlug? De 4.5W V2 MotorPlugheeft meer dan genoeg kracht om Stigma-Rotarymachines aan te voeren. Het is één van de sterkste motoren die op rotaries te vinden zijn; het zal zonder moeite configuraties van tot wel 50 naalden aanvoeren. Voordelen van de 4.5W V2 MotorPlug: het is lichter en kleiner dan de 10 Watt MotorPlug; het weegt slechts 44 gram. Het heeft zowel clipkoord- als RCA-verbindingen. Het is goed voor alles; shading, blending, laagjes, inkleuren en lining.

En de 6W MotorPlug? De 6W PowerDrive is de meest krachtige motor in zijn formaat, het is lekker compact met enkel een RCA-verbinding; het weegt slechts 38 gram. Het is goed voor alles; shading, blending, laagjes, inkleuren en lining. Er is een RCA naar Clipkoord Adapter verkrijgbaar als u een clipkoordverbinding wilt gebruiken op de 6W MotorPlug.

Dus waarom zou u de 10W MotorPlug met twee keer zoveel vermogen kopen? De 10W MotorPlug voelt en presteert anders; het heeft veel meer koppel, dus het hapert niet, zodat de snelheid van de machine constant blijft. Zelfs met een lager voltage, hoeveel weerstand het ook krijgt, zullen de naalden nog steeds de huid penetreren. De 10W MotorPlug kan iedere naald of naaldconfiguratie met gemak aanvoeren, dus u hoeft geen veren te verwijderen of het voltage te verhogen om de machine te starten. Het kan 24 uur lang werken en nog steeds koel blijven! En omdat het zo krachtig is, doet het zijn werk zonder moeite en blijft langer werken. De 10W MotorPlug heeft zowel RCA- als clipkoordverbindingen. Voordelen van de 10W MotorPlug: het heeft meer vermogen met meer koppel, het maakt lijnen zonder moeite met zelfs de grootste naaldgroeperingen. Het kleurt als geen ander.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...