Express bezorgopties beschikbaar

Sullen Clothing - Blaq Paq Drone Rugzak (Compleet met 2 Blaq Paq Trays)

SKU BLAQPAQ-DRONE
In voorraad
€ 153,00

De Blaq Paq Drone Tattoo Reistas is specifiek ontworpen voor de reizende tattoo-artiest. De Blaq Paq Drone houdt al uw instrumenten veilig als u onderweg bent naar conventies en guest spots. Het is ontworpen om zoveel mogelijk ruimte en comfort te geven en alles makkelijk bereikbaar te maken.

Het geheel is gemaakt van ripstop materiaal en is waterresistent, zodat al uw instrumenten en benodigdheden veilig en droog blijven terwijl u onderweg bent.

Gevoerde schouderbanden en stevige hengsels maken het dragen makkelijk en comfortabel.

Ieder compartiment kan individueel dichtgeritst worden. Het achterste compartiment kan wijd opengemaakt worden, zodat u makkelijk alles erin kan vinden. Dit compartiment is groot genoeg voor twee Blaq Paq-koffers en er is ook een laptopzak met voering. Er is zelfs een kleinere zak met zachte voering om uw zonnebril in te bewaren.

De buitenste zakken aan beide kanten zijn bedoeld voor uw materialen. Aan één kant zitten een heleboel gleufjes voor uw verfkwasten en pennen en aan de andere kant zijn er 4 individuele gevoerde zakken voor uw tattoomachines.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.