Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Hand Poke Benodigdheden

4 Items

Filteren

Killer Ink Tattoo heeft verschillende tattoo-tools voor stick en poke voor professionele artiesten die perfect zijn voor het maken van handpoke-tatoeages.

Om tatoeages met stick en poke te maken, neemt u een standaardtattoo-naald en snijdt u de lus van de naaldstang af, laat ongeveer 4 cm van de staaf vrij, voordat u deze in het hulpmiddel voor stick en poke steekt.

Onze tattoo- en sticktools zijn verkrijgbaar in aluminium of messing en worden geleverd met een standaard tip met een diameter van 10 mm of een grotere vaste tip met een diameter van 20 mm.

Professionele tattoo-naalden zijn het beste type om te gebruiken als stick en poke naalden omdat ze van hoge kwaliteit zijn, veilig te gebruiken en ongeëvenaarde controle bieden. De juiste stick en poke naalden om te gebruiken komt neer op voorkeur, maar in geval van twijfel is een goede plek om te beginnen bij het maken van hand poke tatoeages met een 3 of 5 ronde voering.

Als het gaat om de beste stick- en poke-inkt om te gebruiken, raden we tattoo-inkt van Silverback Ink® aan. Silverback Ink® Stupid Black is met name ideaal voor stick en poke -tatoeages vanwege de consistentie die aan de handpennen hecht.

Als u een tattoo-set voor stick en poke wilt samenstellen, hebt u de volgende benodigdheden nodig: een hulpmiddel voor stick en poke , een tattoo-naald en een wegwerptip. De wegwerptip is niet nodig als onderdeel van een stick en poke kit als u een handpengereedschap met een vaste punt gebruikt. We bieden bundels waarmee je gemakkelijker een stick en poke tattoo-set kunt kiezen die geschikt is voor jouw tattoo-stijl en voorkeuren!