Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

A Plank of Flesh (Vleesplankje)

SKU POFLESH-PLANK
In voorraad
€ 82,80 € 69,00

ZO ECHT DAT U ERVAN TERUGSCHRIKT BIJ HET EERSTE CONTACT

"A Plank of Flesh" is een siliconen/rubberen stuk synthetisch "vlees" gemaakt om de ervaring van het tatoeëren van het echte vlees van een cliënt na te bootsen. Het voornaamste doel is om tatoeïsten in de leer en beginnende tattoo-artiesten te helpen om tattootechnieken te leren onder echte omstandigheden, zonder fouten hoeven te maken op echte mensen. Meer ervaren artiesten kunnen hun vaardigheid en kunst tentoonstellen en hun werk aan de hand van een echt voorbeeld laten zien, in plaats van alleen levenloos op papier. "A Plank of Flesh" lijkt het meest op echte huid van alle beschikbare produkten.

Voor het aanbrengen van stencils, raden wij u aan om ELECTRUM stenciloplossing te gebruiken. Na het aanbrengen van het stencil, sprayt u er een dunne laag haarspray overheen en laat het een nacht drogen. Laat het NIET langer drogen dan een dag, anders wordt het permanent. Wanneer u direct op de hand tekent met een skin doodler, laat u het nog steeds een nacht drogen. Als het stencil permanent geworden is, kunt u er bleek overheen aanbrengen en het 5-10 minuten laten zitten. U kunt ook bleek aanbrengen als de tattoo af is, het zal de tattoo niet beschadigen.

Rodney Eckenberger - "Ik vind het echt een goed produkt! Ik moet zeggen dat het het dichtsbij huid komt van alle andere dingen waar ik op getatoeëerd heb."

Technische specificaties

  • Maten (cm) L: 22.8, B: 30.5, H (Dikte):3.8
  • Gewicht (g): 907
Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Nieuw
Hornet Honey Stencil 250 ml
Hornet Honey Stencil 250 ml
€ 25,80 € 21,50
Doos met 12 Killer Ink Grip Wrap 50MM x 4.5M - Zwart
Doos met 12 Killer Ink Grip Wrap 50MM x 4.5M - Zwart
€ 18,00 € 15,00
Pak met 100 Tongspatels
Pak met 100 Tongspatels
€ 2,95 € 2,46
Install Killer Ink Tattoo App Install