• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Artyst

4 Items

Filteren

Alle Artyst PMU machines behoren tot de stilste en meest trillingvrije modellen op de markt en werken met de hoogst mogelijke veiligheids- en precisieniveaus.

De Artyst by Cheyenne H2 PowerBabe machine combineert PMU-ergonomie en minimale vibratie met een hoog tatoeagevermogen en kostenefficiënt gebruik van naaldpatronen.

De experts achter Artyst en Cheyenne hebben de handen ineengeslagen om een super laag vibrerend en toch krachtig en ergonomisch PMU-apparaat te creëren met een slaglengte van 3,5 mm voor technici die weten hoe ze met een apparaat met hoog vermogen moeten omgaan.

De H2 PowerBabe machine is het snelle en betrouwbare gereedschap waarnaar u op zoek was. De soepele maar consistent werkende motor biedt de grootst mogelijke precisie voor je PMU-werk, en is nagenoeg trillingsvrij.

De PowerBabe is ontworpen met een universeel dockingsysteem voor patronen, waardoor hij compatibel is met de meeste naaldpatronen op de markt die voorzien zijn van een Cheyenne-type aansluiting, waaronder de nieuwe Artyst by Cheyenne PMU naaldpatronen.

Artist by Cheyenne's H2 PowerBabe machine wordt aanbevolen voor fijne lijntjes, scherpe haarstreken, schaduw- & pixeltechnieken, en voor gebruik op alle huidtypes.