Express bezorgopties beschikbaar

Tattoo Machines

Killer Ink Tattoo heeft een breed assortiment met de beste rotary en coil tattoo machines op om u de juiste machine aan te kunnen bieden om fantastische tattoos mee te zetten.

Killer Ink Tattoo is de wereldwijde hoofddistributeur voor Stigma-Rotary®, de makers van de eerste verstelbare rotary tattoo machine. Stigma-Rotary® blijven doorgaan met het ontwerpen en lanceren van de meeste gevorderde rotary tattoo machines die er bestaan.

We zijn tevens de Europese hoofddistributeur van EGO Rotary tattoo machines, ontworpen door VK artiest Bez. Gezien als een van de wereld’s beste tattoo artiesten, Bez blijft doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve gevorderde tattoo benodigdheden.

Of u nou op zoek bent naar een origineel, old school coil tattoo machine of een innovatieve nieuwe rotary tattoo machine, in Killer Ink Tattoo’s geweldige selectie machines kunt u er zeker van zijn dat we het in huis hebben

Onze fantastische reeks professionele tattoo machines bevat de grootste merken in tattoowereld. Bekijk onze tattoo machines zoals Stigma-Rotary®, EGO Rotary, Cheyenne HAWK, FK Irons, Spektra, Bavarian Custom Irons, NeoTat, Inkjecta, Equaliser, Vlad Blad Irons, en nog veel meer van de meeste up-to-date selectie beschikbaar met betrekking tot de nieuwe kleuren of nieuwe modellen.

Bij Killer Ink Tattoo zijn we er zeker van dat de beste tattoo machines dat aan uw verwachtingen zullen voldoen, of dat nou lining, kleuren, shading of alles samen! U kunt uw favoriete tattoo machine kiezen door tussen alle verschillende merken te zoeken dat we aanbieden in onze selectie.

We hebben ook een grote voorraad tattoo machine onderdelen en accessoires voor uw coil of rotary tattoo machines.