Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Machine Onderdelen + Accessoires

61 Items

Filteren

Killer Ink Tattoo heeft een assortiment tattoo machine onderdelen en accessoires om u uit te helpen in het leven als een tattoo artiest.

We hebben verschillende items om verschillende onderdelen voor uw tattoo machine te vervangen, dus u kunt versleten of gebroken onderdelen snel vervangen zonder lang te hoeven wachten voor een reparatie. We hebben veertjes, schroefjes, moertjes, armature bars, adapters, converters, grommets, elastiekjes, machine zakjes... noem maar op!

Onze online shop heeft een gemakkelijk repareer tool kit voor tattoo machines dat super handig is om in de studio te hebben– of om mee te nemen onderweg.

We hebben tevens machine zakjes om uw machine tijdens het tatoeëren te beschermen tegen inktspatten, bloedspatten, of andere vloeistoffen. Bekijk de Killer Ink Tattoo’s nieuwe zwarte reeks voor een mooie look.

Tattoo machines zijn duur, dus u wilt er zeker van zijn dat ze veilig en beschermd opgeborgen zijn. Als u op zoekt bent naar iets om uw machine in op te bergen, heeft Killer Ink Tattoo een luxe case en luxe houten kist voor het opbergen van uw tattoo machine.

De universele screw-on vice adapter is een essentiële toevoeging om aan te schaffen als u standaard backstem tubes wilt gebruiken met een schroef systeem.

Als u losse onderdelen of extraatjes nodig heeft voor uw tattoo machine, bent u op deze pagina op het juiste adres!

Install Killer Ink Tattoo App Install