Express bezorgopties beschikbaar
 • Prijs incl. BTW
 • Prijs excl. BTW
Contacteer ons
Don't Miss
February 22, 2024

Milano Tattoo Convention 2024 Video

We trapten het congresprogramma van 2024 in stijl af en vlogen naar de Milano Tattoo Convention voor het 27e jaar vol tattoo-heerlijkheid! Lees artikel
 1. Onderwijs Hoe word je een goede tatoeëerder?

  Hoe word je een goede tatoeëerder?

  Hoewel er veel verschillende wegen te bewandelen zijn binnen deze industrie, hebben we een paar gemeenschappelijke kenmerken opgemerkt bij de meest populaire, bekwame en gerespecteerde artiesten (zoals onze gesponsorde artiesten, bijvoorbeeld...) dus als je wilt weten wat er nodig is om een geweldige tattoo artiest te zijn, lees dan verder!
  Meer Lezen
 2. Artiesten en Studios Schedels tatoeëren met Simon Mora

  Schedels tatoeëren met Simon Mora

  Voor onze eerste tattoo tutorial van 2024 bezochten we Simon Mora in The Other Side tattoo studio in Liverpool om de geheimen achter zijn epische skull blackwork te ontdekken!
  Meer Lezen
 3. Artiesten en Studios Gesponsorde kunstenaar van de maand - Grace Neutral

  Gesponsorde kunstenaar van de maand - Grace Neutral

  We spraken met Grace over wie haar inspireerde aan het begin van haar carrière, haar lijst met grote aanpassingen aan haar lichaam en hoe haar droomtatoeagesessie eruit zou zien!
  Meer Lezen
 4. Onderwijs Hoe word ik gesponsord als tatoeëerder?

  Hoe word ik gesponsord als tatoeëerder?

  Voor veel tatoeëerders is het krijgen van je eerste sponsorschap een enorme stap! Als je je afvraagt wat bedrijven zoeken in hun sponsordeals, lees dan verder voor tips over hoe je jezelf kunt laten opmerken en die mooie, mooie sponsoring kunt bemachtigen!
  Meer Lezen
 5. Tattoo Nieuws Interview met RJ Hill - Algemeen directeur bij Inkjecta

  Interview met RJ Hill - Algemeen directeur bij Inkjecta

  We spraken met RJ Hill, General Manager van Inkjecta, over het begin van het bedrijf, de tattooscene in Mount Barker en hoe ze besloten om de eerste pen-stijl machine van het merk te maken.
  Meer Lezen
 6. Onderwijs Een tatoeageconventie overleven

  Een tatoeageconventie overleven

  Van de energieke sfeer tot het verwarmende gezoem van de naalden, wij geloven dat er niets beter is dan een tattoo conventie - en geen betere manier om inspiratie op te doen of je vaardigheden als artiest te verbeteren!
  Meer Lezen
 7. Artiesten en Studios Gesponsorde artiest van de maand - Tasha-Leigh Stewart

  Gesponsorde artiest van de maand - Tasha-Leigh Stewart

  We hadden een gesprek met Tasha-Leigh Stewart over het samenwerken met haar man, het vinden van geometrie in alles om haar heen, en de grappigste prijs die ze tot nu toe heeft gewonnen!
  Meer Lezen
 8. Nieuwe Produkten Interview met Marquis Gratia - Marketing Directeur bij Allegory Ink

  Interview met Marquis Gratia - Marketing Directeur bij Allegory Ink

  We spraken met Marquis Gratia, Marketing Director bij Allegory Ink, om een beter idee te krijgen van wat deze inktfabrikant drijft, welke kunstenaars op dit moment geweldig werk leveren en wat Allegory Ink nu weer voor ons in petto heeft!
  Meer Lezen
 9. Artiesten en Studios Gesponsorde artiest van de maand – Sudanim

  Gesponsorde artiest van de maand – Sudanim

  We spraken met Sudanim over hoe hij zich in de loop der jaren heeft verbeterd, waarom hij liever symmetrisch werk uit de vrije hand maakt dan sjablonen te gebruiken en wat zijn bewonderaars deze kerst voor hem kunnen krijgen...
  Meer Lezen
Producten 1 tot 10 van 348 in totaal
Install Killer Ink Tattoo App Install