Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Blog

Tatoeage Materiaal

Killer Ink Tattoo op de London Tattoo Convention 2017

De Londen Tattoo Convention was een groot succes dit jaar en wij hebben de laatste video’s daar opgenomen!

Het kenmerkt voornamelijk de geweldige tattoo artiesten, de vurige dames van Pyrohex en de Fuel Girls, en natuurlijk de lancering van de langverwachte Spektra Xion!

Dit wil je zeker niet missen!

De 2017 International London Tattoo Convention was weer een geweldig gebeuren rondom honderden ‘s werelds beste tattoo artiesten die samenwerken op het creëren van verschillende fantastische design stukken.

Onze gesponsorde artiest Debora Cherrys heeft een award ontvangen als ‘3de Beste vrijdag en zaterdag’ voor haar neo-tradionele tattoo, terwijl Ryan ‘The Scientist’ Smith nog ‘3rde Beste Show’ won voor een stuk dat is gecreëerd in samenwerking met Jay Freestyle en Jenna Kerr.

Dit jaar werden we bijgestaan in onze stand door de Amerikaanse Sarah Miller en Gaston Siciliano van FK Irons om ons te helpen om de gloednieuwe Spektra Xion te demonstreren en hoe de hoofdkenmerken van de tattoo machine werken.

We zullen je gauw weer zien in Londen!

Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® is een van de grootste leiders in de productie van hoge kwaliteit rotary machines en staat op het punt om de drempel nog te verhogen door een paar nieuwe tattoo machines te introduceren.

Maar eerst, laten we eens een stapje terugnemen en kijken naar het begin van Stigma. De allereerste verstelbare rotary machine van Stigma-Rotary® was uitgevonden, ontworpen en gemaakt in 2005 door rotary pionier en tattoo artiest Artemis Rosakis.

Zelfs tot op vandaag, blijft Artemis de hoofdontwikkelaar en baas van elke Stigma® tattoo machine dat is gemaakt.

En wat een geweldig werk heeft Artemis verricht, elke Stigma-Rotary® biedt maximale prestatie en bereikt optimale resultaten voor lining, colour packing, shading, blending, en layering

Dat is nog niet alles, Stigma-Rotary® heeft vorig jaar de Advanced Needle Cartridges gelanceerd. Deze zijn ontworpen met veiligheid vooropgesteld en kenmerkend van deze naald modules is het externe afsluitklepje om lekken door de grip en machine te voorkomen.

Het innovatieve ontwerp is niet het enige: wanneer het is gekoppeld aan een Stigma® grip, de cartridges vormen een dubbele verzegeling, wat betekent dat deze volledig verzegeld wordt bij het koppelstuk van de grip.

Na het lanceren van nieuwe machines in de vorm van de Neuro, Soldier en Ray afgelopen jaar, heeft Stigma-Rotary® de drempel wat verhoogd door de nieuwe Hyper V4 te introduceren (vanaf nu beschikbaar om te reserveren), samen met de Stylist en Spear pen-gevormde machines.

De Stigma-Rotary® Hyper V4 is een soepel werkende en veelzijdige hybride tattoo machine, en de Stylist en Spear zijn de gevorderde pen-gevormde rotary machines die volledig simpel verstelbaar zijn.

Alle merken cartridges passen op alle drie de machines, inclusief Stigma®’s gevorderde cartridges en conventionele cartridges – zoals ons eigen merk de Stellar Cartridges.

Er komt nog meer van Stigma®, want zij houden nog wat extra’s achter de hand dat klaar staat om gelanceerd te worden over de komende maanden.

Dus houd onze website goed in de gaten en onze social media pagina’s om op de hoogte te blijven!

Gesponsorde Artiest van de Maand – Mumia

Halloween kan misschien wel voorbij zijn, maar we zullen nog even blijven hangen in de wereld van de donkere kunsten met een kijkje op de zwarte en grijze surrealisme tatoeëerder Mumia.

Mumia is geboren in Portugal maar heeft zijn carrière begonnen in Denemarken waar hij momenteel werkt in Zoi Tattoo in de hoofdstad Kopenhagen.

Niet zoals de meeste tattoo artiesten deze dagen, heeft Murmia geen tattoo stage gedaan. Dit is belangrijk om te noemen aangezien hij nooit die kans heeft aangeboden gekregen dus heeft hij besloten om het zichzelf te leren en zelf alles te ondervinden door oefeningen en door fouten maken.

Na drie jaar thuis te werken in Portugal, heeft Mumia een baan aangeboden gekregen voor een guest spot in een studio in Esbjerg, Denemarken, waar hij zijn werk in handgemaakte zwarte en grijze tattoos elke dag blijvend kon verbeteren.

Al gauw daarna, na twee jaar heeft hij besloten om in Kopenhagen te settelen, om blijvend indruk te maken op zijn klanten met zijn geweldige donkere surrealisme stijl in de Zoi Tattoo studio.

Voor het creëren van zijn opvallende zwarte en grijze tattoo stukken, gebruikt Murmia verscheidende gebruiksvoorwerpen van Killer ink Tattoo waaronder Silverback Ink, INK-EEZE en heel recentelijk, de nieuwe Spektra Xion machine van FK Irons is hier aan toegevoegd.

Vind hier meer informatie over Mumia’s tattoos op zijn Facebook en Instagram paginas.

Killer Ink & Grindhouse Tattoo Productions Presenteren... Een Verschrikkelijke Halloween

We zijn rond de tafel gegaan met de jongens van Grindhouse Tattoo Productions om een verschrikkelijke Halloween video te creëren!

Alex en Kyle van Grindhouse hebben ons het Halloween gevoel gegeven door tattoos van Bram Stoker's Dracula en Pennywise van de beroemde en nu populaire film IT.

Deze wil je absoluut niet missen! ‘Or you’ll float too…’

Grindhouse Tattoo Productions is een studio in Macclesfield, Verenigd Koninkrijk en het thuisstation van onze artiesten Alex Wright en Kyle ‘Egg’ Williams die verschillende onderscheidingen hebben ontvangen.

Alex en Kyle zijn allebei gespecialiseerd in horror en foto realisme tattoos en daarom dachten we dat zij perfect zouden zijn voor onze Halloween video!

Voor alle horror film liefhebbers, opgelet, Alex heeft een naam opgebouwd voor zichzelf met het tatoeëren van VHS video banden hoezen op zijn klanten, terwijl Kyle’s zwarte en grijze tattoos iedereen onder de indruk heeft gelaten op conventies over heel Europa.

Zorg ervoor dat je de jongens van Grindhouse in de gaten houdt op hun Facebook of Instagram paginas!

Geen Tricks, Alleen maar Treats - Halloween Competitie, Flits Verkoop + Meer!

Halloween gaat misschien over trick or treating deze dagen, maar wij hebben besloten om de tricks over te slaan en meteen door te gaan naar de treats….

Dus laat het vinden van een last minute outfit of dat flesje nep bloed achterwege, vind hieronder onze killer competitie, flits verkoop en andere treats!

Works of Horror Competitie

Zoals ieder jaar, zullen we onze jaarlijkse Works of Horror Competitie houden van 25 oktober tot en met middernacht Halloween (31 oktober).

Om deel te nemen hoef je alleen maar op Facebook Killer Ink Tattoo te ‘liken’, zoek daar onze competitie post en voeg een opmerking toe met je beste horror tattoo. Als laatste ‘like’ en deel je de competitie post.

Geen Trick, het is gewoon zo gemakkelijk!

Als je deelneemt maak je kans op een waardebon ter waarde van €350.00 om te spenderen op onze website.

Laten we eerlijk zijn, als Pennywise deze prijs zou aanbieden, zou je al heel snel in die goot liggen, sneller dan dat je “You’ll float too…” kan uitspreken.

Halloween Flits Verkoop

De competitie is niet het enige dat ons bezig houdt, we hebben namelijk roddels gehoord dat Pennywise, de clown van ‘It’, het hoofdkantoor van Killer Ink lastig valt, dus we gaan hem achterna op Halloween.

Deze enge clown heeft het verleden achter zich gelaten in Derry en begint nu in de prijzen van tattoo artikelen te snijden. ’Eat your heart out, Stephen King’!

Als we hem te pakken kunnen krijgen, zullen we de beelden uploaden op onze Instagram en bekijk op Instagram wat voor kortingen hij met zijn vieze handen te pakken heeft kunnen krijgen!

Zorg er dus voor dat je @killerinktattoo volgt op Instagram of we zullen je moeten sturen naar het ‘Deadlights’…

Zoete Treats in Elke Bestelling

Na al dat gepraat over dodelijke clowns, dachten we dat het nu tijd was voor wat lichters en wat zoeter…

Als dank aan alle spoken en geesten die een bestelling zullen plaatsen gedurende de Halloween periode, zullen wij spookachtige snoepjes bijvoegen bij elke bestelling!

Zoals we al zeiden: Geen Tricks, alleen maar Treats!

Maar zorg ervoor dat je bestelling binnen is voordat wij alle zoetigheden zullen vinden!

KWADRON

KWADRON is een van de bekendere namen als het aankomt op hoge fabriekskwaliteit tattoo naalden, maar waarom zijn ze zo bekend geworden bij tattoo artiesten?

Om het heel gemakkelijk te zeggen, tattoo naalden van KWADRON bieden letterlijk onvergelijkbare kwaliteit en hardheid van staal, naast het kenmerkende gedetailleerde soldeerwerk. Dit betekent dat naalden van KWADRON de scherpte niet gemakkelijk verliezen en blijven, vergeleken met de meeste naalden op de markt, langer in goede staat

Dankzij de gehele kwaliteit en betrouwbaarheid van de KWADRON tattoo naalden, gebruiken veel bekende artiesten de producten om geweldige lichaamskunstwerken te maken.

Als je de hoge kwaliteitsnaalden van KWADRON eens wilt proberen dan kun je bij Killer Ink terecht voor de verschillende naald configuraties zoals tot liners, shaders, magnums en flats.

Hoewel KWADRON bekend staat om tattoo naalden, heeft de Poolse fabrikant ook zijn productaanbod uitgebreid tot stroomvoorziening en tattoo machines.

KWADRON heeft talloze stroomvoorzieningen en voetpedalen gemaakt onder de naam ‘Nemesis’ ieder licht in gewicht, compact en gemakkelijk te vervoeren.

Recent heeft KWADRON nog twee nieuwe tattoo machines gelanceerd onder de Equaliser naam, namelijk de Proton en de Mikron.

De Equaliser Proton is een pengevormde rotary machine dat compatible is met alle soorten naaldcartridges. Het is zacht in geluid, betrouwbaar en is vibratie-vrij in gebruik.

De ergonomische Equaliser Mikron is KWADRON’s meest recente rotary machine, en is erg klein, licht en comfortabel in gebruik. Deze machine kan gebruikt worden met alle soorten cartridge tubes.

Met zo een geweldige reputatie voor de kwaliteit van de KWADRON’s tattoo naalden, kun je ervan uitgaan dat de andere producten van onder de KWADRON naam net zo goed zullen zijn!

Gesponsorede Artiest van de Maand – Angelique Grimm

Iedereen houdt van het online opzoeken van kittenfoto’s, puppyfoto’s, en andere schattige dieren, het is daarom geen verrassing dat onze gesponsorde artiest Angelique Grimm een grote groep volgers heeft met haar fotorealistische dieren foto’s.

Gevestigd in Lille, Frankrijk, Angelique Grimm is een enorm getalenteerde tattoo artiest dat voortdurend haar zwart/grijs realisme werk keer op keer naar een hoger niveaua brengt, vooral met haar dieren portretten.

Angelique is haar tattoo carrière begonnen als een 27 jarige leerling toen ze haar buurman tatoeëerde met een Grim Reaper – behoorlijk anders dan haar huidige stijl!

Tegenwoordig werkt zij in een prive studio in Lille, Frankrijk, omdat zij het niet leuk vindt om te werken in een openbare tattoo studio.

Angelique maakt ook deel uit van het Overkame tattoo collective, samen met de tattoo artiesten Thomas Carli-Jarlier, Michael Taguet, Eliot Kohek, en Mathieu Varga die ook worden gesponsord door Killer Ink.

Net als de andere Overkame artiesten, Angelique heft verscheidenen onderscheidingen gewonnen, de meest recente was de ‘2de Beste Zwart/Grijs’ op de Corsair Tattoo Ink en ‘3de Beste van de dag’ op de Cantal Ink in juli.

Om haar fotorealistische stukken te maken, gebruikt Angelique de accessoires van Killer Ink, met onder anderen Hustle Butter Deluxe, FK Irons en World Famous Ink.

Zorg er voor dat je even een kijkje neemt op Facebook en Instagram om haar werk te zien.

London Tattoo Convention 2017

De London Tattoo Convention heeft dit jaar behoorlijk wat losgemaakt, dus laten we even een kijkje nemen wat er allemaal is gebeurd in de at Tobacco Dock.

Net als ieder jaar, is de London Tattoo Convention een van de grootste en beste tattoo conventies op deze planeet, met veel wereldbekende beste artiesten onder een dak vooropgesteld.

Plaats nemend tussen 22 september en 24 september, was de London Tattoo Convention 2017 stormlopend met eventdeelnemers, tattoo artiesten en dagelijkse entertainment, namelijk de meest bezochtbare fantastische vurige dames van Pyrohex en de Fuel Girls!

Waarschijnlijk het meest opwindende moment van de conventie was de lancering van de langverwachte Spektra Xion Rotary machine. Wij hebben geboft omdat we Gaston Siciliano bij onze stand hadden om alle mogelijkheden van de Spektra Xion te demonstreren.

Gaston werd bij onze stand vergezeld door de Amerikaanse tatoeëerder Sarah Miller, die hem assisteerde in het laten zien van de Xion aan de artiesten en gaven iedereen een overview van alle kenmerken en de prestatie.

Zoals altijd, elke dag werd afgesloten met een award ceremonie waarbij onze gesponsorde artiesten die naar huis gingen met een aantal onderscheidingen.

Debora Cherrys won de ‘3de beste van de vrijdag en zaterdag’ award voor haar neo-traditioneel werk, ‘3rd Beste Show’ award werd uitgereikt aan Ryan ‘The Scientist’ Smith voor een dodelijke ontwerp dat onder de samenwerking met Jay Freestyle and Jenna Kerr is gemaakt en als laatste ging onze goede vriend Benjamin Laukis naar huis met niets minder dan 'De Beste Show' voor zijn briljante realistische sleeve.

Over het algemeen was het dus weer een geweldige show en we kijken uit naar volgend jaar!

Oh, en net als vorige keer, zullen we een video publiceren dat opnamens laat zien van de drie dagen, dus houd ons in de gaten!

De Kaos Theory Project Video Series

Afgelopen juli waren wij voor de door ons gesponsorde tattoo kunstenaar Ryan ‘The Scientist’ Smith, in de ‘No Regrets Studio’ in Londen. We hebben daar zijn eerste video editie opgenomen van “The Kaos Theory Project”.

Dit ambitieus evenement kenmerkt het samenwerken van zes wereldbekende tattoo kunstenaren voor een week lang.

Ryan Smith werd vergezeld door Benjamin Laukis, Jay Freestyle, Jenna Kerr, Julian Siebert, en Jorge Becerra in zijn studio.

Naast het filmen van de samenwerking hebben we ook een bewerkte en afgeronde video van de Kaos Theory Project vastgelegd.

Zie hieronder de videos!

Voorproefje op The Kaos Theory Project

Een voorproefje van wat er te verwachten is van de eerste editie van de Kaos Theory Project video series!

Benjamin Laukis & Julian Siebert

Ben en Julian’s gave sleeve bestaat uit een alien; een schedel en Ben’s handgeschreven letterwerk.

Jay Freestyle & Jenna Kerr

Jay en Jenna hebben gewerkt aan een dodelijk been sleeve dat erg karakteriserend in een portret een spin, spinnenweb en ingewikkeld stippelwerk weergeeft.

Ryan 'The Scientist' Smith & Jay Freestyle

Ryan en Jay hebben een fantastische complete sleeve geproduceerd dat het beste werk van verschillende artiesten weergeeft. Kijk hier eens naar het zwarte lijnwerk dat van boven naar beneden op de arm loopt en tussen elke vingertop!

Jay Freestyle & Julian Siebert

Jay en Julian hebben veel van elkaars tattoo stijl geleerd, en hebben een fantastisch been sleeve gecreëerd met een Farao Thema tijdens dit leerproces.

Benjamin Laukis & Jorge Becerra

Kijk even weg als je minder dan 18 jaar oud bent. Jorge en Ben’s werk was ongelofelijk goed dat uit meer dan 18 delen bestaat waar oma van flauw zou vallen.

Ryan 'The Scientist' Smith & Jenna Kerr

Het is niet de eerste keer dat Ryan en Jenna samen hebben gewerkt met andere artiesten om een geweldig ornament samen te stellen voor hun klant.

Julian Siebert & Jenna Kerr

Julian en Jenna hebben een tattoo gecreëerd dat geïnspireerd werd door een ‘sandman’ figuur waar wij zeker van zijn dat Neil Gaiman, de Schrijver, trots op zou zijn.

Ryan 'The Scientist' Smith & Jorge Becerra

Leven en dood is het thema dat Ryan en Jorge hebben gebruikt op een tweedelig been tattoo, althans het was “muerte” en “vida”, maar het idee blijft het zelfde.

Jorge Becerra & Jay Freestyle

Jorge en Jay hebben hun talenten gecombineerd om een geweldige Geisha te tatoeëren op een van hun klanten.

Jenna Kerr & Benjamin Laukis

Jenna en Ben’s tattoo waar ze samen aan hebben gewerkt, heeft een dodelijke tijger midden in een sierlijke omgeving.

The Kaos Theory Project - First Edition

Hierbij wordt de eerste editie van de Kaos Theory Project gepresenteerd – Een groot applaus voor de 6 deelnemende artiesten die fantastisch hebben gepresteerd in deze week en aan de klanten die zo goed hebben stil gezeten.

Hustle Butter Deluxe

Hustle Butter Deluxe is een 100% natuurlijk product dat roodheid vermindert en genezing bevordert.

Het veganistisch vriendelijke product is een vervanger voor alle vaselineproducten. Het wordt gemaakt van mango-, kokosnoot-, papaja- en sheaboter.

Hustle Butter Deluxe kan gebruikt worden voor, tijdens en na het tatoeëren. Bereid de huid voor met een beetje Hustle Buter Deluxe boter voor het tatoeëren, gebruik nog een beetje tijdens het tatoeëren als smeermiddel en breng royaal aan na het tatoeëren voor goede nazorg.

Hustle Butter Deluxe kan besteld worden via Killer Ink Tattoo – we leveren deze tatoeage crème in potten van 5oz (150ml) en 1oz (30ml), en kleine zakjes van 0.25oz (7.5ml) die perfect zijn voor tatoeëerders op reis.

Het product werd op de markt gebracht in februari 2012 in Brooklyn, New York door medeoprichters (en onze geode vrienden) Richie Bulldog en Seth Love.

hbd-5oztub1500x1500-minitube-boxhbd-25ozpackette

Sterker nog, the London Tattoo Convention 2017 deze maand symboliseert het 5 jarig jubileum van de Europese Hustle Butter Deluxe lancering!

De jongens zijn ook verantwoordelijk voor de Luxury Hustle Wear kleding lijn, die ook beschikbaar is via Killer Ink Tattoo. Daarbij komt dat ze zojuist tevens ontwerpen van tatoeëerder El Whyner op de voorgrond stellen.

De vorige Hustle Wear lijn ging meer om de ontwerpen van de tatoage artiest Anrijs Straume die gesponsord wordt door Hustle Butter Deluxe en Killer Ink.

cant-knock-the-hustle-tshirt-1hoodie-el-whyner-hustle-wear-zipsnapback-cap-hustle-butter-red-on-black-2

Naast de tatoage zorg en kledinglijn, zijn Richie en Seth ook verantwoordelijk voor twee Hustler studios in New York, in Brooklyn en in de Bronx die behoorlijk veel grote namen hebben mogen ontvangen.

Richie was ook ceremoniemeester op Liverpool Tattoo Convention van dit jaar dat de ‘hustle’ terug bracht naar onze geboorteplaats.

You can’t knock the hustle!

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...