Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Blog

Tatoeage Materiaal

De Kaos Theory Project Video Series

Afgelopen juli waren wij voor de door ons gesponsorde tattoo kunstenaar Ryan ‘The Scientist’ Smith, in de ‘No Regrets Studio’ in Londen. We hebben daar zijn eerste video editie opgenomen van “The Kaos Theory Project”.

Dit ambitieus evenement kenmerkt het samenwerken van zes wereldbekende tattoo kunstenaren voor een week lang.

Ryan Smith werd vergezeld door Benjamin Laukis, Jay Freestyle, Jenna Kerr, Julian Siebert, en Jorge Becerra in zijn studio.

Naast het filmen van de samenwerking hebben we ook een bewerkte en afgeronde video van de Kaos Theory Project vastgelegd.

Zie hieronder de videos!

Voorproefje op The Kaos Theory Project

Een voorproefje van wat er te verwachten is van de eerste editie van de Kaos Theory Project video series!

Benjamin Laukis & Julian Siebert

Binnenkort beschikbaar...

Jay Freestyle & Jenna Kerr

Binnenkort beschikbaar...

Ryan Smith & Jay Freestyle

Binnenkort beschikbaar...

Jay Freestyle & Julian Siebert

Binnenkort beschikbaar...

Jorge Becerra & Benjamin Laukis

Binnenkort beschikbaar...

Ryan Smith & Jenna Kerr

Binnenkort beschikbaar...

Julian Siebert & Jenna Kerr

Binnenkort beschikbaar...

Ryan Smith & Jorge Becerra

Binnenkort beschikbaar...

Jorge Becerra & Jay Freestyle

Binnenkort beschikbaar...

Jenna Kerr & Benjamin Laukis

Binnenkort beschikbaar...

The Kaos Theory Project

Binnenkort beschikbaar...

Hustle Butter Deluxe

Hustle Butter Deluxe is een 100% natuurlijk product dat roodheid vermindert en genezing bevordert.

Het veganistisch vriendelijke product is een vervanger voor alle vaselineproducten. Het wordt gemaakt van mango-, kokosnoot-, papaja- en sheaboter.

Hustle Butter Deluxe kan gebruikt worden voor, tijdens en na het tatoeëren. Bereid de huid voor met een beetje Hustle Buter Deluxe boter voor het tatoeëren, gebruik nog een beetje tijdens het tatoeëren als smeermiddel en breng royaal aan na het tatoeëren voor goede nazorg.

Hustle Butter Deluxe kan besteld worden via Killer Ink Tattoo – we leveren deze tatoeage crème in potten van 5oz (150ml) en 1oz (30ml), en kleine zakjes van 0.25oz (7.5ml) die perfect zijn voor tatoeëerders op reis.

Het product werd op de markt gebracht in februari 2012 in Brooklyn, New York door medeoprichters (en onze geode vrienden) Richie Bulldog en Seth Love.

hbd-5oztub1500x1500-minitube-boxhbd-25ozpackette

Sterker nog, the London Tattoo Convention 2017 deze maand symboliseert het 5 jarig jubileum van de Europese Hustle Butter Deluxe lancering!

De jongens zijn ook verantwoordelijk voor de Luxury Hustle Wear kleding lijn, die ook beschikbaar is via Killer Ink Tattoo. Daarbij komt dat ze zojuist tevens ontwerpen van tatoeëerder El Whyner op de voorgrond stellen.

De vorige Hustle Wear lijn ging meer om de ontwerpen van de tatoage artiest Anrijs Straume die gesponsord wordt door Hustle Butter Deluxe en Killer Ink.

cant-knock-the-hustle-tshirt-1hoodie-el-whyner-hustle-wear-zipsnapback-cap-hustle-butter-red-on-black-2

Naast de tatoage zorg en kledinglijn, zijn Richie en Seth ook verantwoordelijk voor twee Hustler studios in New York, in Brooklyn en in de Bronx die behoorlijk veel grote namen hebben mogen ontvangen.

Richie was ook ceremoniemeester op Liverpool Tattoo Convention van dit jaar dat de ‘hustle’ terug bracht naar onze geboorteplaats.

You can’t knock the hustle!

Referentie Schedels van Skull Shoppe

Om zoek naar een schedel voor tattooages en andere vormen van kunst? we hebben een groot assortiment aan replica schedels van Skull Shoppe!

Elke replica schedel is met de hand afgemaakt in natuurlijk bot kleuren, met elke een unieke patroon en markering.

Bijvoorbeeld, onderkaken kunnen verwijderd worden, sommige schedels hebben afgeweken septums en er is zelfs een met gereedschapsmerken voor een onderscheidende uitstraling.

Naast geweldige als referentie voor tattoo ontwerpen en tekeningen, de schedels zijn ook perfect voor studio decoratie - misschien zelfs in een grapje!

Als een exemplaar van hou artiesten de Skull Shoppe replica schedels gebruiken, de poster hieronder is gemaakt door tattoo artiest Emily Wood (Em BlackHeart) voor de 2018 Brighton Tattoo Conventie.

Emily heeft de poster ontworpen met het gebruiken van twee biro pens en de Skull Shoppe ‘Adult Female Caucasian’ schedel als referentie.

Gesponsorde artiest van de maand - Gunnar V

Van IJsland naar Noorwegen... nee Killer Ink Tattoo gaat niet op een kleine wereld reis, we hebben het over het carrière van onze gesponsorde artiest Gunnar Valdimarrson, aka Gunnar V.

Gunnar V begon zijn carrière als tattoo artiest in de 'Icelandic Tattoo corp.', zijn dichtstbijzijnde studio in Reykjavik, terug in april 2011 na dat hij ontslag nam van zijn baan als Audio Engineer/ graphic designer.

Ondanks dat hij voor het grootste deel tattoos zichzelf heeft aangeleerd. Heeft hij ook inspiratie genomen van artiesten zoals Dmitriy Samohin en Jon Pall. Door hun technieken te studeren is hij met zijn eigen stijl opgekomen.

Kijk een paar jaar vooruit in November 2014 en Gunnar V openend zijn eigen studio in Oslo, Noorwegen, met de naam 'Element Tattoo', samen met artiest Christine Marie.

Sins die tijd heeft Gunnar V wat van de beste kleur en zwart wit realistische stukken gezet die we ooit gezien hebben - met de help van Killer Ink Tattoo producten.

Zijn populariteit heeft populaire mensen aangetrokken zoals de IJslandse nationale Voetbal Captein Aron Gunnarsson die graag geïnkt wilde worden bij hem. Het is zelfs zo dat drie andere leden van het voetbal team nu ook geïnkt zijn bij Gunnar V!

Je kunt Gunnars geweldige werk bekijken op zijn Facebook en Instagram paginas.

Deauville Tattoo Festival & Tatcon Blackpool

Vorige week was een drukke week voor onze gesponsorde artiesten. Met meer dan 10 artiesten die prijzen gewonnen hebben op de Deauville Tattoo Festival in Frankrijk en Tatcon Blackpool hier in de UK.

Twee van onze artiesten namen 'Best of Show' mee naar huis op Deauville en Blackpool conventie, zo daar zijn we super blij mee!

Deauville Tattoo Festival

De eerste editie van Deauville Tattoo Festival nam plaatst tussen 19 en 20 augustus.

'Best of Show' was gewonnen door Latviaanse artiest Sandra Daukshta met een geweldig vos en konijn stuk, haar vriend Mihails Neverovs won '2nd best realistic' voor zijn 2-daagse tattoo.

Het droom team van Ryan "The Scientist" Smith en Jenna Kerr hebben ‘Best Collaboration’ gewonnen voor hun stuk en Christos Galiropoulos heeft ‘Best Black & Grey’ meegenomen.

Om de resultaten af te ronden hebben Franse artiesten Calvin Moktar, Thomas Carli-Jarlier en Billy Scumest Vicarivs (BSV, van La Machine Infernale studio) ‘Best of Saturday’, ‘Best Realism’ en ‘3rd Best Ornamental’ gewonnen, in die volgorde.

Tatcon Blackpool

Iets dichter bij huis was Tatcon Blackpool 2017, gehouden op 18 tot 20 augustus.

Dit jaar op de Blackpool tattoo conventie zagen we gesponsorde artiest Damian Gorski weglopen met de ‘Best of Show’ en ‘Best Large Colour’ voor een geweldig abstract kleur realisme dat hij gedaan heeft met Killer Ink Tattoo producten.

Grindhouse Tattoo Productions is ook heel blij naar huis gegaan met 3 prijzen die hun artiesten Kyle ‘Egg’ Williams en Alex Wright gewonnen hebben. Kyle heeft ‘2nd Best Portrait’ en ‘Best of Show Public’ gewonnen en Alex heeft een duel gewonnen tegen artiest Gavin Clarke.

Dat was niet alles, Mark Bester heeft netje opgeruimd met 4 prijzen mee naar huis te nemen, waaronder: ‘Best Female Composition’, ‘2nd Best of Show’ en ‘3rd Best Large Colour’

Sandra Daukshta & Christos Galiropoulos Interviews

In het midden van de drukke en leuke tijd bij de Cantal Ink conventie dit jaar, namen we gesponsorde artiesten Sandra Daukshta en Christos Galiropoulos even apart om hun een paar snelle vragen te stellen.

Tijdens de interviews hadden we tijd om hun tattoos, inspiratie en plannen voor de toekomst te bespreken.

Bekijk de twee videos hieronder!

Sandra Daukshta

Kleur realisme artiest Sandra Daukshta was een gast jury op dit jaars Cantal Ink Conventie. We moesten haar over een bepaald rug stuk spreken dat heel populair was online!

Christos Galiropoulos

Hij begon met tattoos zetten nadat hij het leger verlaten had, Christos Galiropoulos is nu een bekende artiest die zijn eigen studio draait in Griekenland. Bekijk zijn Lemmy tattoo die hij op de conventie gezet heeft!

evanysffu1w16665721_798810980270222_2988685985561044655_o15095568_1168048783263492_2634702137943238110_n

EGO Rotary Tattoo Machines

Vergeet de Bermudadriehoek en ook het symbool van de Illuminatie.. in de wereld van tattoo is er maar 1 driezijdige vorm die belangrijk is. Dat is het geweldige 'Power triangle' systeem van EGO.

Het Power triangle systeem zit in elke tattoo machine van EGO Rotary, een Engels gebaseerd fabriek geleid door Bez van Triplesix Studios in Sunderland.

Elke EGO Rotary machine heeft een super lichtgewicht en is pols vriendelijk, ergonomische ontworpen, maar het meest unieke dat altijd gelijk opvalt, zijn de Power triangles.

19984248_507172739628113_1013632618526146560_nego-triangels-copyego-vertex-plus-tattoo-machine-black-3

Wanneer je de doos van je nieuwe EGO Rotary tattoo machine open maakt, ontvang je een aantal verschillende Power triangles, waar elke kleur een verschillend dichtheid van het rubber aangeeft.

Dit geeft artiesten de optie om de machine precies op te zetten zoals ze willen, betreft steek lengte en zachtheid.

Je kunt lekker creatief bezig gaan met de verschillende driehoekjes om het naar je eigen preferentie voor lijn of schaduw werk op te zetten.

De Power triangles repliceren de twee veren van een Coil machine.

Om het simpel te houden, met een EGO tattoo machine krijg je de betrouwbaarheid en consistentie van een Rotary machine met de werkbaarheid van een Coil machine.

ego-v2-plus-tattoo-machine-red-rcaego-vertex-plus-tattoo-machine-black-gold-pho-2ego-vertex-plus-tattoo-machine-black-gold-rca

Het merk is sterk gegroeid over de laatste jaren en de EGO V2 Plus en V3 Vertex Plus blijken erg populair te zijn met tattoo artiesten. Door de hoge kwaliteit, goede balans en naald controle.

Tattoo artiest en eigenaar van EGO Honcho Bez wou een machine creëren die gehouden kon worden als een pen, om comfortabel en makkelijk te gebruiken te zijn.

Vraag een artiest die een EGO Rotary machine gebruikt heeft of dat het Bez gelukt is, en hun antwoord zal altijd en vol vrolijkheid 'Ja' zijn.

Gesponsorde Artiest van de Maand - Guido Schmitz

Net als de stijl waar hij bekend voor is, komt Trash Polka specialist Guido Schmitz uit Duitsland. Maar je kunt hem tegenwoordig door heel Europa vinden op verschillende conventies en gast spots.

Reizende tattoo artiest Guido heeft zijn werk verbeterd over de jaren, met als resultaat zijn kenmerkende zwart-rode Trash Polka stijl.

Guido Schmitz heeft in verschillende Duitse studios gewerkt, waaronder; Jenny B’s Tattoo in Kassel, Da Silva Tattoo in Bielefeld, Moni Marino’s Black Barock in Essen en Oliver Lonien’s studio in Trier. Op het moment kun je hem vinden door heel Europa heen aan het werk op de grootste tattoo conventies en als gast spot in verschillende studios.

Maar dat is niet alles, in september opent hij zijn eigen studio in Kassel, Duitsland!

19429091_820146834820180_1475882639876423680_n18644880_437262366651214_3996927055630434304_n18300200_136123896931781_4454706063270215680_n

We hadden de kans om hem te spreken op de 2017 Liverpool Tattoo Conventie (hij is ook te zien op onze video), maar zijn meeste recente succes was op het Unique Festival in Finland, waar hij ‘Best Abstract’ en ‘2nd Best of Friday’ heeft gewonnen.

Om zijn Avant-garde stukken te zetten gebruikt Guido verschillende producten van Killer Ink Tattoo, waaronder de Cheyenne HAWK machines, World Famous Ink, Hustle Butter Deluxe, Cleany Skin tattoo wipes, Squidster skin markers en Stencil Forte.

Zorg ervoor dat je Guido Schitz's geweldige Trash Polka werk bekijkt op zijn Facebook en Instagram pagina's.

19955631_474279349605669_2752294208113999872_n18512556_1852704758280379_6188492130537701376_n18950196_178487846015579_8351612195389308928_n

Killer Ink Tattoo op Cantal Ink

Als je een Tattoo conventie organiseert, is er een betere locatie om het te houden dan een knus dorpje in zuid Frankrijk?

Aan het begin van juli zijn we naar Frankrijk gevlogen voor Cantal Ink, ook bekent als de Chaudes-Aigues International Tattoo Festival, en hebben een nieuwe video gemaakt!

We hebben alles erop proberen te krijgen: gesponsorde artiesten, geweldige tattoos, prachtige locatie, stuntmannen en meer, zorg ervoor dat je het niet mist!

Cantal Ink was het idee van de huidige president en Killer Ink gesponsorde artiest Stéphane Chaudesaigues. De eerste conventie vond plaats in 2013.

Nu is Cantal Ink een van de plekken waar wereldberoemde artiesten elk jaar samenkomen in de prachtige omgeving, en onze artiesten hebben dit jaar weer geweldige gedaan in de verschillende competities.

Thomas Carli-Jarlier van Noire Ink heeft ‘Best of Sunday’ en ‘2nd Best of Show’ gewonnen, terwijl Franse artiest Calvin Moktar en Angelique Grimm naar huis zijn gegaan met 2de en 3de plaats ‘Best of Saturday’, in die volgorde.

Hou onze conventiepagina en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van welke conventies en evenementen we verder nog bezoeken!

20180897_1339198916149425_4347593130845929472_n19601071_1396020170466351_6042047056613980795_n19511309_1396020333799668_2302232539450495830_n

Dermalize PRO

Ervoor zorgen dat de nieuw geplaatste tattoo goed verzorgt wordt is een hele belangrijke stap van het tatoeage proces - en dat is waar Dermalize PRO de hoek om komt kijken.

Dermalize PRO is de eerste stap in het nazorgproces voor elke tattoo. De folie werkt als een tweede huid om de wond te beschermen tegen bacteriën, maar tegelijkertijd doordringbaar is zodat de huid kan blijven ademhalen.

Dit laagje helpt de huid om natuurlijk te genezen van binnenuit, door de natuurlijke vloeistoffen en enzymen van het lichaam binnen te sluiten.Dit garandeert mooi geheelde tattoos.

Het dunne zelfklevende vliesje zorgt voor een vochtige, genezende omgeving tijdens het eerste en meest belangrijke stadium van genezing. Het beschermt de nieuwe tattoo tegen wrijving en zorgt voor een waterdichte, antibacteriële barrière, die de wond beschermt tegen indringing van ziekteverwekkers en extern vuil.

dermalizepro-rolldermalizepro-roll-2dermalizepro2

Dit geweldige product is verkrijgbaar als een rol (Dermalize PRO) of een pack van 5 voorgesneden stukken. Als je voor de rol kiest kun je het gemakkelijk tot het juiste formaat knippen zodat het de tatoeage van de klant goed bedekt.

Een paar van de meest beroemde artiesten van rond de wereld zoals; Randy Engelhard, Alex de Pase, Jeff Gogue, Anrijs Straume, Ralf Nonnweiler, Sam Barber en vele meer hebben Dermalize PRO nu al voor jaren gebruikt zonder klachten.

Probeer Dermalize op je volgende tattoo in plaast van standaard folie of andere bedekkingen en je zal verbaast zijn van het verschil!

20181070_343517589413674_6207258174093787136_n19624382_110391996262978_7430499382941712384_n19761156_1737365123230617_2260299794482200576_n

Artikelen 1 tot 10 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 6
Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...