• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Dragonhawk

2 Items

Filteren

Dragonhawk is de fabrikant achter een reeks betaalbare roterende machines voor permanente make-up en micro-pigmentatie van de hoofdhuid.

Alle Dragonhawk roterende machines zijn licht van gewicht, alsmede stil en stabiel tijdens gebruik, waardoor u nauwkeurige PMU en SMP resultaten kunt creëren. De machines zijn eenvoudig te bedienen en daardoor geschikt voor technici van elk niveau.

Onze line-up van Dragonhawk PMU en SMP machines omvat de populaire Arena en Mast Nano, die het resultaat zijn van meer dan 20 jaar ervaring in machinebouw. Zowel de Arena als de Mast Nano zijn pen-stijl rotaries die perfect zijn voor een breed scala van PMU en SMP technieken. De Mast Nano biedt ook draadloze werking voor optimale vrijheid tijdens procedures - dus geen kabels of voedingen meer die uw werkstation vertroebelen!

Elke Dragonhawk machine is compatibel met universele PMU-cartridges van het Cheyenne-type, zodat u de rotaries kunt koppelen met naaldcartridges van uw favoriete merk en deze tijdens het gebruik snel en eenvoudig kunt verwisselen.