Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Tattoo Inkt

Zoek op kleur

Tattoo Inkt FAQ's

Is Tattoo Ink Vegan? Niet alle tattoo-inkt is veganistisch, dus als je op zoek bent naar veganistische pigmenten, zijn er een paar ingrediënten waar je vanaf moet blijven. Hieronder vallen beenderkool, gelatine uit hoeven, schellak van kevers, levertraan, bijenwas en glycerine uit dierlijk vet. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je een wreedheid-vrije tattoo-inkt koopt die niet op dieren is getest, omdat dat een deel van het voordeel van veganistisch kopen wegneemt! Merken als World Famous, Kuro Sumi, Silverback Ink®, Fusion, Intenze en Eternal maken allemaal veganistische inkten, waardoor ze de perfecte optie zijn voor elke moreel bewuste tattoo artiest.
Is de Zwarte Tattoo Inkt Vegan? Zwarte tattoo inkt kan veganistisch zijn, zolang je maar bij het juiste bedrijf koopt! De pigmenten in zwarte inkt zijn meestal gemaakt van elementen als koolstof, ijzeroxide, nikkel en hout. In sommige gevallen bevatten ze echter beenderzwart, dat is fijngemalen verkoolde dierlijke beenderen.. Wat betreft de draagvloeistof, kijk uit voor dierlijke glycerine - helaas verschijnt het vaak in de ingrediënten als gewoon "glycerine", wat je geen antwoord geeft op de vraag of het veganistisch is of niet. In plaats van ingrediëntenlijsten te controleren, kun je meestal gewoon zoeken naar het veganistische "V" logo dat op alle zwarte tattoo-inkten zou moeten staan die veganistisch zijn.
Is Vegan Tattoo inkt beter? Er is veel discussie over de vraag of veganistische tattoo-inkt beter is dan inkt die dierlijke producten bevat, zoals gelatine, glycerine en beenderkool. Volgens World Famous is veganistische tattoo inkt beter voor de immuniteit van het lichaam en kan het veiliger zijn in de huid. Het belangrijkste gezondheidsvoordeel van veganistische tattoo-inkt komt van het verwijderen van schellak, dat eczeem kan veroorzaken. Veganistische tattoo inkt is niet inherent beter dan niet-veganistische inkt en kan nog steeds ingrediënten bevatten die risico's op allergieën inhouden, dus het is altijd beter om je klant een patch-test aan te bieden als ze niet zeker zijn van mogelijke problemen.
Is Eternal Tattoo Ink Vegan? Ja, alle tattoo inkt van Eternal is veganistisch!
Is Fusion Tattoo Ink Vegan Ja, alle kleuren van Fusion Tattoo Ink zijn ook veganistisch.
Is Intenze Tattoo Inkt Vegan? Net als bij Eternal en Fusion zijn alle kleuren in de Intenze tattoo-inktlijn veganistisch!
Is Tattoo inkt biologisch? Sommige wel, andere niet! Gelukkig is het niet al te moeilijk om biologische tattoo-inkt te vinden, hoewel het meestal gemakkelijker is om op fabrikant te zoeken dan om een specifieke kleur te vinden. De meeste artiesten zullen een favoriet merk tattoo-inkt hebben, die ze vinden door verschillende stijlen en technieken uit te proberen. Kuro Sumi, Eternal Ink en Fusion Ink hebben allemaal volledig biologische productlijnen, en veel andere bedrijven hebben specifieke biologische producten. Er is geen bekend gezondheidsvoordeel van het gebruik van biologische inkt, maar de kans is kleiner dat ze allergenen bevatten, vooral als ze ook veganistisch zijn.
Waar is rode tattoo inkt van gemaakt? Rode tattoo inkten zijn de meest voorkomende die een allergische reactie oproepen bij je klanten. Sommige bevatten ijzeroxide - ook bekend als gewone roest - dat voor een roestrode kleur zorgt, en komen ook voor in bruine en oranje pigmenten. Ze kunnen ook nikkel bevatten, wat een potentieel allergierisico kan vormen voor wie gevoelig is voor dit metaal. Voor een kleurrijker rood worden cadmium en cinnaber gebruikt. In sommige gevallen kan cadmium roodheid, jeuk en schilfering veroorzaken, maar dit is waarschijnlijk niet meer dan een ongemak. Als je klant bang is dat hij allergisch is voor rode tattoo inkt, kun je hem 24 uur voor de afspraak een patch-test geven om te zien hoe zijn huid reageert.
Bevat zwarte tattoo inkt metaal? Er zijn veel elementen die in zwarte tattoo-inkt kunnen zitten, en het zal niet altijd duidelijk zijn wat er precies in je inktflesje zit.. IJzeroxide en nikkel zijn populaire elementen die nog steeds voorkomen in veel zwarte tattoo-inkten, maar zwarte inkten hebben de neiging het minst problematisch te zijn van alle op metaal gebaseerde inkten. Er zijn enkele niet-metalen formuleringen gemaakt van materialen zoals magnetiet en straalpoeder, en als je klant het niet erg vindt om geen veganistische tattoo te hebben, kun je ook pigmenten proberen met ingrediënten zoals beenderkool en koolstof.. In geval van twijfel kan je de Material Safety Data Sheets voor de meeste tattoo-inkten online vinden die je enkele van de ingrediënten vertellen - voel je vrij om ons te mailen als je deze ook nodig hebt.
Vervaagt paarse tattoo inkt snel? Er is veel discussie over de vraag of paarse inkt sneller vervaagt dan andere inktkleuren, hoewel er anekdotisch bewijs lijkt te zijn dat dat zo is.. De kleuren die het snelst vervagen zijn geel, wit, rood en groen, maar ook paars verliest sneller zijn levendigheid dan zwarte of blauwe inkt. Het hangt ook af van de intensiteit en helderheid van de kleur - pastels en aquarelpaars zullen waarschijnlijk sneller vervagen dan een intens violet. De belangrijkste factor in hoe een tattoo geneest is nazorg. Houd verse tatoeages uit de zon (want langdurige blootstelling kan genezen tatoeages doen vervagen), zorg ervoor dat ze niet te nat worden en gebruik de beste nazorgoplossingen, zoals Hustle Butter Deluxe.
Is verlopen tattoo-inkt veilig voor gebruik? Een veelgestelde vraag is, veroudert tatoeage inkt? Ja! Hoewel de ingrediënten niet bederven of gaan schimmelen, is er een houdbaarheidsdatum vastgesteld op de steriliteit van het flesje, die meestal ongeveer twee jaar na productie is (hoewel het eerder kan vervallen als het verkeerd wordt bewaard). Controleer je inkt regelmatig en gooi inkt waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken weg. Verlopen tattoo-inkt kan gaan scheiden, wat een visuele waarschuwing is dat de houdbaarheidsdatum is verstreken, en de scheiding kan de kleur van de inkt in de huid veranderen.. De echte gevaren komen van bacteriën die in de fles zitten. Bacteriën in tatoeage-inkt kunnen de tatoeage infecteren en leiden tot littekens en vervorming, dus het is belangrijk om niet het risico te nemen om inkt te gebruiken waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken! Misschien ziet u ook een "6M" symbool op uw inktfles. Het 6M-symbool betekent dat de inkt binnen 6 maanden na opening moet worden gebruikt. Schrijf na opening de datum op de fles of op het aangehechte etiket.
Hoe zet je inkt in een tattoo machine? De tattoo machine zelf bevat geen inkt die je gebruikt tijdens het tatoeëren. De inkt die je gebruikt moet in kleine inktdoppen worden gedoseerd en het mengen moet daarin gebeuren, zodat je je inktflessen niet besmet of de kleur aantast. Laat je tattoo machine draaien en doop dan voorzichtig het uiteinde van de naalden of cartridge in de inkt, zorg ervoor dat je niet de bodem of zijkanten raakt, omdat dit je naalden kan beschadigen. De inkt wordt omhoog gezogen in het reservoir of de buis van de cartridge, en overtollige inkt wordt eruit geduwd door de beweging van de naald.
Hoeveel inkt voor een tattoo? De hoeveelheid inkt die in een tatoeage wordt gebruikt, kan drastisch variëren, afhankelijk van de grootte van de tatoeage, de dekking en de gebruikte kleuren. Je wilt onnodige verspilling voorkomen door niet te veel in de inktdoppen te gieten, omdat je alle inkt die is gegoten en niet is gebruikt, moet weggooien. Dit moet echter worden afgewogen tegen het gedoe om meer inkt in uw doppen aan te brengen, waarvoor u uw handschoenen moet verwijderen, uw handen grondig moet wassen en nog een paar handschoenen moet dragen om alles steriel te houden. Tattoo inkt zal veel verder gaan dan je in eerste instantie verwacht, omdat er toch maar een kleine hoeveelheid in de naald of cartridge getrokken kan worden, maar met de tijd zul je leren inschatten hoeveel inkt je nodig hebt in je caps. Houd ook in gedachten dat met elke dip van de naalden in de dop, je de inkt een beetje verdunt.
Hoe meng je Glycerine en Tattoo inkt? Je kunt glycerine door je tattoo-inkt mengen om de inkt nat te houden, vooral als de dop van het flesje is gebleven. Je kunt ook glycerine toevoegen als de tattoo-inkt een beetje te waterig is voor jouw stijl en manier van werken en je het wilt verdikken voor een betere verzadiging en een langere levensduur. Glycerine is meestal een ingrediënt van tattoo-inkt, dus het is op geen enkele manier schadelijk voor de inkt om meer aan de mix toe te voegen. Om het in te mengen giet je je tattoo-inkt en glycerine in een inktbeker en roer je het vervolgens goed door elkaar met behulp van steriele wegwerp inktmixers. We hebben ook verschillende mengoplossingen in voorraad die zeer geschikt zijn voor het mengen en verdunnen van kleuren zonder de kleuren te veranderen.
Wat is de beste Grey Wash Tattoo inkt? Grey wash varieert in kwaliteit en eigenschappen - soms wil je gaan voor iets dat waterdun is, en soms heb je wat meer dikte nodig om je naald vast te houden! Het team achter Silverback Ink® is de expert in zwarte inkt, en daarom maken ze ook een aantal geweldige grijze wassingen. Ze hebben een enorme reeks grijze wassingen beschikbaar om te bestellen als individuele inkt of complete sets. World Famous en Kuro Sumi hebben ook een schitterend assortiment grijze wassingen in verschillende tinten. De lancering van de REACH-conforme Limitless en Imperial assortimenten betekent dat kunstenaars in heel Europa ze nog steeds naar hartenlust kunnen gebruiken! De aankoop van een complete set is de beste manier om uit te vinden welke grey wash voor jou geschikt is.
Hoe maak je Zwarte Tattoo Inkt lichter? De gemakkelijkste manier om zwarte tattoo inkt lichter te maken is door het te vermengen met glycerine of shading oplossing. Het is ook mogelijk om een zwarte inkt lichter te maken door witte tattoo-inkt te gebruiken (dit maakt een ondoorzichtig grijs - geen grey wash), hoewel je er rekening mee moet houden dat witte inkt dichter is en dus invloed heeft op hoe gemakkelijk de inkt in de huid gaat. Op dezelfde manier kun je andere lichte kleuren gebruiken om het zwart te verlichten en een tint te geven. Zorg ervoor dat je genoeg inkt hebt voor de hele tatoeage, want misschien kun je de exacte tint later niet meer namaken!
Kan je verschillende kleuren tatoeage inkt met elkaar mengen? In het algemeen wel, ongeacht of je binnen hetzelfde merk of verschillende merken mengt. U moet echter wel rekening houden met de dikte van de verschillende inkten en of die verandert bij het mengen. U kunt een kleurmengmiddel gebruiken om u hierbij te helpen.
Kan je Tattoo inkt met water verdunnen? Als je tattoo-inkt te dik is voor jouw stijl en manier van werken, kun je deze verdunnen - en een van de manieren om dit te doen is met water. Wij raden je aan om, als je water gebruikt, ervoor te zorgen dat je gedestilleerd water gebruikt, omdat dit je tattoo-inkt steriel houdt. Je kunt ook glycerine of zelfs toverhazelaar gebruiken, wat de extra bonus kan hebben dat het de huid verzacht. Zorg ervoor dat je controleert welke drager vloeistof wordt gebruikt in de tatoeage inkt, omdat je de beste resultaten krijgt door deze af te stemmen op verdunning.
Hoe verdun je Tattoo inkt? Er zijn verschillende manieren om tattoo-inkt te verdunnen, afhankelijk van het gewenste effect! Als je een grey wash of aquarelversie van een levendige tattoo-inkt wilt maken, kun je glycerine, toverhazelaar of gedistilleerd water gebruiken om het iets te verdunnen, waarbij je ervoor zorgt dat de verdunningsoplossing waar mogelijk overeenkomt met de draagvloeistof in je inkt. Je kunt tattoo-inkt ook verdunnen met andere kleuren. Door bijvoorbeeld druppels wit aan een zwarte inkt toe te voegen, verander je de kleur zonder de inkt dunner te maken. Zorg ervoor dat je genoeg van dit mengsel hebt voor de hele tattoo, want het kan moeilijk zijn om het later precies na te maken!

Killer Ink Tattoo heeft de grootste reeks en de beste selectie tattoo inkt en artistieke kleuren in de industrie. Met een compleet tattoo inkt assortiment van grote merken, hoeft u nergens anders meer te zoeken: We hebben alles hier voor u.

We hebben heden tattoo inkt op voorraad van Intenze Tattoo Ink, Eternal Tattoo Ink, Fusion Tattoo Ink, Silverback Tattoo Ink, Panthera Tattoo Ink, Atomic Tattoo Ink, Killer Black Tattoo Ink, Bullets Tattoo Ink, Carbon Black Tattoo Ink, G Ink Tattoo Ink, en World Famous Tattoo Ink, among many more!

Welke kleur of tint tattoo inkt u ook nodig heeft, Killer Ink Tattoo levert de beste tattoo inkt benodigdheden. Met tattoo inkt sets die de essentiele grijstinten, opaques, portret tonen, huid tonen en bloed tonen bevatten, kunt u fantastische ontwerpen mee maken met geweldige details met de meest realistische tattoo inkt kleuren beschikbaar. Bekijk onze gespecialiseerde voorraden om de beste tattoo inkt set of kleuren te kiezen dat het beste bij uw werk past.

Onze online shop bevat tevens kleur mengende/verdunnende inkt producten, samen met de huid schoonmaak middelen. Als u ook op zoek bent naar tattoo inkt cups en steriele tattoo inkt cups om de tattoo inkt in te doen, dan hebben we daar ook een uitgebreide voorraad in.

Install Killer Ink Tattoo App Install