• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Stigma Force PMU

3 Items

Filteren

3 Items

Filteren

De Stigma-Rotary® Force is een draadloze permanente make-upmachine in penstijl met een ultramodern en uniek dubbel aandrijfsysteem.

De draadloze Force-pen van Stigma-Rotary® maakt gebruik van een op maat gemaakte, in Duitsland gemaakte Faulhaber borstelloze motor met dubbele assen om cartridges met precisie en kracht te duwen, waardoor een superieure 'kracht' ontstaat tijdens PMU-procedures. Deze draadloze PMU-machine maakt ook gebruik van een dubbel nokkenmechanisme voor isometrische werking en meer robuustheid, waardoor het elke dag vele uren non-stop looptijd biedt zonder dat er onderhoud nodig is.

De Stigma-Rotary® Force PMU-machine wordt geleverd met een verwijderbare Power Pack met een ingebouwd display en bedieningselementen en biedt tussen zes en tien uur na één keer opladen. Via het Power Pack kun je parameters aanpassen, zoals spanning, bewegingscontrole en de nieuwe digitale give & boost-functie, waarmee PMU-artiesten hun Stigma® Force zachter of harder kunnen instellen in drie verschillende niveaus. De Power Pack is ook voorzien van Bluetooth en stelt u in staat om de draadloze draaiknop te koppelen met de Pilot-voetschakelaar van Stigma® of de mobiele app om nog meer functies te ontgrendelen.

De Stigma® Force is compatibel met PMU-cartridges met een Cheyenne-type aansluiting. Hij heeft een vaste slaglengte van 2,8 mm en een slanke grip met een diameter van 29 mm op het breedste punt.

Handgemaakt in Europa, met motoren en onderdelen afkomstig uit de EU, de Stigma® Force is een echt geavanceerd apparaat met een verscheidenheid aan slimme functies om je werk als PMU-artiest gemakkelijker te maken. Stigma-Rotary® voert kwaliteitscontrole uit op elk onderdeel waaruit de Force bestaat, evenals op het hele apparaat tijdens de montage, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een PMU-machine van de hoogste kwaliteit krijgt.

Install Killer Ink Tattoo App Install