• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Over Ons

Wij zijn Killer Ink Tattoo en wij zijn de beroemde leverancier voor tattoo gereedschappen en benodigdheden in Europa.

Killer Ink Tattoo is opgericht in 2008 met het doel om tattoo artiesten te voorzien van de beste tattoo gereedschappen en benodigdheden voor concurrerende prijzen.

Vanaf dat moment is Killer Ink Tattoo blijven groeien, met voortdurend een breed aanbod op voorraad van hoge kwaliteit tattoo producten voor tattoo artiesten in Europa en daarbuiten.

We zijn de trotse globale hoofdleverancier voor Stigma-Rotary® tattoo machines en de Europese hoofdleverancier voor Hustle Butter Deluxe® en EGO Rotary.

We zijn tevens de Europese hoofdleverancier voor een aantal hoogstaande tattoo merken en tattoo producten, waaronder ELECTRUM Stencil Primer, INK-EEZE, en Out of Step Books, en om niet te vergeten zijn we aangesteld als verkoper van Silverback Ink®.

Wanneer het aankomt op tattoo inkt, zit het zich in onze naam. We geloven dat we de beste tattoo inkt selectie hebben in de industrie, met onder anderen de kleuren van de bovengenoemde Silverback Ink®, Intenze Ink, Eternal Ink, Fusion Ink, World Famous Ink, Panthera Ink en nog veel meer.

In onze voorraad hebben we ook de beste rotary en coil tattoo machines op de markt, dus u kunt ervan uitgaan dat we de perfecte machine voor u hebben. Kijk rustig even in onze reeks tattoo machines van beroemde merken zoals Stigma-Rotary®, EGO Rotary, FK Irons, Spektra, Neotat en Cheyenne HAWK.

We zijn hier bij Killer Ink Tattoo ontzettend trots op de kwaliteit van onze eigen naalden en naaldmodules, vooral op ons assortiment aan Stellar Cartridges en we hebben fantastische feedback ontvangen van onze tattoo artiesten die deze dag in dag uit gebruiken! Daarnaast zijn wij de enige verkoper van KWADRON en Magic Moon naalden en naaldmodules in Engeland.

We hebben ook een groot aanbod in algemene tattoo studio benodigdheden zoals grips, tips, wegwerpartikelen, stroomvoorzieningen, meubelstukken en hygiëne en nazorg producten. Onze lange reeks van hygiëne en nazorg artikelen bevatten onder anderen de beste tattoo verzorging op de markt, namelijk Hustle Butter Deluxe® en Dermalize PRO, die uw tattoo beschermen tijdens het genezen.

Als u op zoek bent naar wat inspiratie, dan hebben we ook een voorraad referentie boeken en DVD’s die alle creativiteit in u naar boven zullen halen!

Het bezitten van killer producten zou niks betekenen zonder de tattoo artiest zelf die ze gebruiken en wij bij Killer Ink Tattoo zijn daarom erg trots om een groot aantal ’s werelds beste tattoo artiesten te mogen sponsoren, die hebben gekozen om uitsluitend met onze producten te werken.

Install Killer Ink Tattoo App Install