Express bezorgopties beschikbaar
  • Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Doos met 15 EGO BIOHAWK Wegwerp Cartridge Tubes - GRIJS

SKU 15-BIOHTUBE-GRY
In voorraad
€ 27,00 € 22,50

Doos met 15 EGO BIOHAWK wegwerpbare cartridgetubes in grijs.

De EGO BIOHAWK tubes zijn hoge kwaliteits-, premium tubes ontworpen om Cheyenne Hawk cartridges met standaard machines te kunnen gebruiken. Ze zijn ontworpen om te werken met hoge kwaliteits, premium rotary machines die sterk genoeg zijn om een cartridgesysteem aan te voeren.

De BIOHAWK vorm is gemaakt van een heel zacht silicoonachtig materiaal en is ergonomisch ontworpen om super comfortabel in uw hand te passen. De inner tube en backstem zijn gemaakt van een heel sterk ABS plastic materiaal van erg hoge kwaliteit.

Vanwege de simpliciteit waarmee het Cheyenne Hawk cartridgesysteem werkt, is maar één tube per tattoo nodig, omdat de cartridges simpelweg erin en eruit klikken als u van maat verandert.

Iedere tube komt compleet met eigen naald plunjerstang in een steriele wegwerpbare blisterverpakking, zodat alles enkel voor eenmalig gebruik is.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Install Killer Ink Tattoo App Install