Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Doos met 20 Killer Ink Precision 0.35MM Large Shader Flat Tattoo Naalden
Killer Ink

Doos met 20 Killer Ink Precision 0.35MM Large Shader Flat Tattoo Naalden

20-12F

Availability: In voorraad

Van: € 15,60

* Verplichte velden

Doos van 20 Killer Precision steriele grote shader, platte tatoeage naalden. Deze naalden zijn enorm en geweldig voor grote tribal stukken.

Killer Precision naalden zijn gemaakt van de fijnste kwaliteit 304 operatie roestvrij staal en gebruiken lood vrij soldeersel voor precisie groepering. Als u zorgvuldig kijkt, kunt u zien hoe nauwkeurig de groupering van onze naalden is. Onze naalden zijn glanzend in uiterlijk en zijn electro opgepoetst voordat ze gesteriliseerd zijn met EO gas. Andere slecht samengestelde naalden zijn dof in uiterlijk, door het gebruik van een slechte kwaliteit staal en lood soldeersel, wat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid..

Technisch Data

  • Micronaald diameter (mm): 0.35
  • Taper (mm): 2.0

Je naalden inspekteren is nu makkelijker dan ooit, met ons vergrootglas.

Weet je niet helemaal zeker welke tip je nodig hebt? Kij dan naar onderstaande tabel om je #12 Killer Ink Precision Grote Shader Platte naalden met de juiste tips te combineren. Of kijk anders hier voor de combinaties van alle #12 Precision naalden.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...