Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Doos met 20 Killer Ink Precision 0.35MM Large Shader Round Magnum Tattoo Naalden
Killer Ink

Doos met 20 Killer Ink Precision 0.35MM Large Shader Round Magnum Tattoo Naalden

20-12RM

Availability: In voorraad

Van: € 15,60

* Verplichte velden

Doos van 20 Killer Precision steriele grote ronde magnum weaved tatoeage naalden. Deze naalden zijn enorm en geweldig voor grote tribal stukken.

Killer Precision naalden zijn gemaakt van de fijnste kwaliteit 304 operatie roestvrij staal en gebruiken loodvrij soldeersel voor precisie groepering. Als u zorgvuldig kijkt, kunt u zien hoe nauwkeurig de groupering van onze naalden is. Onze naalden zijn glanzend in uiterlijk en zijn electro opgepoetst voordat ze gesteriliseerd zijn met EO gas. Andere slecht samengestelde naalden zijn dof in uiterlijk, door het gebruik van een slechte kwaliteit staal en lood soldeersel, wat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid.

Technisch Data

  • Micronaald (mm): 0.35
  • Taper (mm): 2.0

Gebruik onze fijnste naalden voor precisie, constant, nauwkeurig werk elke keer. U vind geen betere naalden, gegarandeerd!

Je naalden inspekteren is nu makkelijker dan ooit, met ons vergrootglas.

Weet je niet helemaal zeker welke tip je nodig hebt? Kij dan naar onderstaande tabel om je #12 Killer Ink Precision Grote Ronde Magnum naalden met de juiste tips te combineren. Of kijk anders hier voor de combinaties van alle #12 Precision naalden.

Naald Type Tip 12RM/23 Magnum F23 Greep 12RM/29 Magnum F29 Greep 12RM/39 Magnum F39 Greep 12RM/49 Magnum F49 Greep

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...