Express bezorgopties beschikbaar

Doos met 20 Sublime Kwadron Naaldmodules 0.35mm Long Taper - Soft Edge Magnum

SKU KWCS-35SUBSEMLT
In voorraad
Van € 32,40

Sublime zijn de nieuwste tattoo-naaldmodules ontwikkeld door KWADRON, ontworpen om het werk voor tattoo-artiesten gemakkelijker te maken en tegelijkertijd dezelfde uitstekende kwaliteit te behouden.

Het belangrijkste verschil tussen de Sublime magnum- naaldmodules en de originele KWADRON magnum- naaldmodules is een nieuw systeem waarmee de naald plat tegen de basis van de punt kan glijden, wat betekent dat de naalden niet draaien of buigen tijdens het tatoeëren. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de precisie.

KWADRON heeft ook een speciaal oppervlak aan de binnenwanden van de naaldmodules -uiteinden toegevoegd voor een betere en gelijkmatigere inktstroom, maar zonder spatwater.

Net als bij de standaard KWADRON-cartridges hebben de Sublime versies een uniek naaldstabilisatiesysteem dat zorgt voor optimale prestaties van uw naalden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Configuratie: Soft-Edge Magnum
  • Diameter: 0,35 mm
  • Lange conus
  • Doos met 20 cartridges
  • EO gas gesteriliseerd
Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

Naalden met tips combineren

Tabela przedstawiająca sposób doboru igieł do dziobów znajduje się tutaj.