Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Doos met 50 KWADRON Naalden 0.35MM LONG TAPER - Turbo Round Liner
Kwadron

Doos met 50 KWADRON Naalden 0.35MM LONG TAPER - Turbo Round Liner

KW35TRLLT

Availability: In voorraad

Van: € 36,00

* Verplichte velden

De naalden van Kwadron horen ongetwijfeld bij de beste tattoonaalden die je kan krijgen.

We zijn trots om dit topproduct te kunnen aanbieden. Vergeleken met veel andere merken zijn deze naalden echt uitmuntend.

Elke configuratie bevat dezelfde vlijmscherpe naalden. Ze zijn flexibel en extra sterk en worden met uiterste precisie samengesteld.

90% van alle verkrijgbare naalden worden van zacht metaal gemaakt en vervormen daardoor gemakklijk. De kwaliteit van het soldeer laat ook te wensen over. De beweging van de naald veroorzaakt hoge wrijving waar gewone naalden niet tegen bestand zijn. De naald zal aan scherpte verliezen en metalen schilfers en stof kunnen onder huid terecht komen, wat een gezondheidsrisico kan veroorzaken. Het resultaat is minder dan geweldig en het zal weken duren voordat de huid volledig is genezen.

Kwadron biedt naalden aan met perfecte configuratie en soldeer van de hoogste kwaliteit. We kunnen garanderen dat elke naald in elke doos geweldig zal zijn. De nauwkeurig gegroepeerde naalden zullen je werk comfortabel maken en je zal de best mogelijke resultaten behalen.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product worden gewaardeerd door veel hoog gewaardeerde artiesten. Wacht dus niet langer en probeer deze naalden die door de beste professionals gebruikt worden.

Beschikbare diamers: 0.25, 0.30, 0.35, 0.40mm en naalden met een ruw oppervlakte zijn ook verkrijgbaar.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Klik hier om een schema te zien waarin staat welke naald in welke tip past.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...