• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Garantie

We verkopen alleen tattoo benodigdheden van goede kwaliteit, dus het is onwaarschijnlijk dat je problemen met onze artikelen zal ondervinden.

In het onwaarschijnlijke geval dat u een artikel terug wilt sturen, bieden we gedurende 14 dagen volledige terugbetaling van het aankoopbedrag (minus verzendkosten) op alle artikelen die naar ons teruggestuurd zijn in precies dezelfde, gloednieuwe, verzegelde conditie waarin ze geleverd waren. Dit is niet van toepassing op tattoo naalden, grepen, tips en inkt en andere artikelen waarvoor Killer Ink geen retouren afhandelt.

Alle retourneerbare artikelen die niet in de oorspronkelijke staat zijn teruggestuurd kunnen onderhevig zijn aan 10% herverpakkingskosten en in sommige gevallen kan restitutie volledig geweigerd worden. Indien restitutie geweigerd wordt is het aan de klant om de artikelen op te halen of de verzendkosten voor herverzending te betalen.

Artikelen die defect lijken en nog onder de garantie vallen, kunnen naar ons worden teruggestuurd voor inspectie. Als een defect wordt bevestigd, zullen wij proberen het artikel te repareren. Als reparatie niet mogelijk is, zorgen wij voor vervanging. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de artikelen zodanig te verpakken dat ze veilig bij ons aankomen. Als na ontvangst en testen blijkt dat het geretourneerde product geen gebreken vertoont, of dat de klant de storing zelf had kunnen verhelpen, is het de verantwoordelijkheid van de klant om het artikel op te halen of de verzendkosten voor herverzending te betalen.

Als een retour geaccepteerd is, zullen wij na ontvangst van een bon de verzendkosten terugbetalen of hier een tegoedbon voor geven.

De retouren van Stigma-Rotary®, Cheyenne Hawk, Critical Power Supplies en thermische printers worden rechtstreeks door de respectievelijke bedrijven behandeld. Dit garandeert de snelst mogelijke technische ondersteuning en oplossing van eventuele problemen.

Neem in alle gevallen a.u.b. eerst contact met ons op.