Fetching cart...

Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. INK-EEZE Helende Spray voor Tattoo Nazorg
INK-EEZE

INK-EEZE Helende Spray voor Tattoo Nazorg

INKE-HEALSPRAY

Availability: In voorraad

€ 4,92

* Verplichte velden

Ja, dat klopt: een verdovende spray. Deze revolutionaire verdovende spray is een petroleumvrije genezende spray. Met minimale aanraking, kunt u de hydratatie bereiken die u nodig heeft, zonder een dik produckt in te smeren wat uw poriën kan verstoppen. De spray bevat vitamines a, c en e, sojabonen-, zonnebloemen-, haver-, zoethout-, komkommer-, groene thee-, veenbes-, zoete amandel- en granaatappelextract die per spray aangebracht worden, zodat u het niet in hoeft te smeren en zo goed mogelijk pijnstilling kunt leveren. Dit is tevens een goed tattoonazorg-genezer om met uw tattoos te pronken wanneer ze geheeld zijn, zonder een vettig uiterlijk! INK-EEZE Healing Spray is veganistisch en is verkrijgbaar in verschillende maten sprayflesjes voor uw gemak.

Een aantal INK-EEZE pro-team artiesten zijn: Roman Abrego, Mr. Scary, Rick Walters, Opie Ortiz, Clark North, Abey Alvarez, Dominic Vasquez, Nickhole Arcade, Ruthless, Rob Hill, Shaun Kama, James J. Peterson en Halo,om er maar een paar te noemen!

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...