Express bezorgopties beschikbaar

Silverback Ink® InstaBlack

SKU SILBINSTA-INSTABLK
In voorraad
Van € 13,20

InstaBlack is de nieuwste 'blacker than black' van Silverback Inkt en is geweldig voor alles van lijnen tot volledig invullen, tot shaduwwerk en verdunnen voor grijze tinten. De speciaal ontworpen & geconcentreerde formule is makkelijk van de huid te vegen en gaat net zo makkelijk de huid in als het eraf veegt.

InstaBlack werd ontwikkeld tijdens het vergroten van de productie van Stupid Black. InstaBlack bevat precies dezelfde ingrediënten als Stupid Black, maar het is anders gemengd. Het resultaat betekent dat InstaBlack meer als fluweel de huid in gaat dan Stupid Black, terwijl Stupid Black een meer plakkerige consistentie heeft. Probeer het zelf en kijk wat het beste werkt voor de manier waarop u tatoeëert!

InstaBlack wordt geproduceerd in een steriele faciliteit en is getest & gecertificeerd voor de EU (EU Resolutie ResAP(2008)1). Dit betekent dat ze een 'kick ass' ZWART VOOR ALLE DOELEINDEN hebben ontworpen, speciaal voor tatoeages.

Gemaakt in de VS. Geschikt voor Veganisten!

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.