Er zitten geen artikelen in je winkelmandje

  1. Stigma-Rotary® Fly Motor
Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® Fly Motor

STIG-FLY-MOTOR

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 119,95

4.5 watt motor van hoge kwaliteit (geproduceerd in Zwitserland) voor naalden tot en met grootte 50.

De Fly motor wordt geleverd met een middellange excenter en kan een slag van 3.5mm tot 4.4mm geven. Lange en korte excenters zijn ook verkrijgbaar. Korte excenters zijn 2.6mm - 3.4mm en lange zijn 4.4mm- 5.5mm.

Stigma-Rotary® wordt wereldwijd gebruikt door onder anderen: Cecil Porter, Nikko Hurtado, Mike Devries, Joe Capobianco, Guy Atchinson, Tommy Lee, Mike Demasi, Andy Engel, Milosch, Joe Harrison, Aaron Beel, Anil Gupta en vele anderen.

Technische gegevens:

  • Middellange slag (mm): 3.5-4.4 standaard
  • Kort slag (mm)¨2.6-3.4 dient afzonderlijk besteld te worden
  • Lange slag (mm): 44-5.5 dient afzonderlijk besteld te worden
  • Motor: 4.5 watt geproduceerd in Zwitserland
  • Garantie: 12 maanden

Stigma Rotary® tatoeage machines voldoen aan de EC veligheids- en hygiene-vereisten (CE).

N.B. De garantie van 12 maanden wordt rechtstreeks behandeld door Stigma®. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat u, als gevolg van een aantoonbare produktiefout, een probleem ondervindt met uw Stigma-Rotary® produkt, neem dan a.u.b. rechtsreeks contact met Stigma-Rotary® via hun website (zie gebruiksaanwijzing) of neem contact met ons op en wij zullen wij u nadere gegevens verschaffen waarmee u rechtstreeks contact op kunt nemen met Stigma-Rotary® , zodat uw probleem direkt kan worden opgelost.

Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig om de machine correct te gebruiken en om de garantie van de fabrikant te waarborgen. Slijtage door normaal gebruik wordt niet gedekt door de garantie. De motor wordt niet gedekt door de garantie omdat de motor aan veel omstandigheden en factoren bloot staat. Stigma-Rotary® garandeert een zeer hoog productieniveau en kwaliteitscontrole. Alle machines worden getest voordat ze de fabriek verlaten, zodat er geen machines met gebreken verzonden worden en defecten vanaf het begin uitgesloten kunnen worden.

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Klik hier voor informatie over retourneren.

Laat je door ons terugbellen!
  Bezig met laden...