• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Stigma-Rotary® Clipcord Upgrade Kit voor 4.5W Motor Plug voor Beast + Prodigy

SKU STIG-CC-UPGRADE-KIT
Niet op voorraad
€ 22,80 € 19,00

De Stigma-Rotary® Clipcord Upgrade Kit stelt je in staat om een clipcord op de 4.5W MotorPlug aan te sluiten. De 4.5W MotorPlug heeft standaard een RCA-aansluiting.

DISCLAIMER: Het installeren van de Clipcord Upgrade Kit is niet moeilijk, maar er moet wel tijd en aandacht aan besteed worden. Lees a.u.b. de instructies goed voorafgaand aan het installeren van de Clipcord Upgrade Kit op de 4,5W MotorPlug. Wees ook voorzichtig en let goed op bij het in elkaar zetten van de Clipcord Upgrade Kit: als de MotorPlug wordt beschadigd is dan bent u aansprakelijk en niet Stigma-Rotary®, noch de verkoper.

N.B. De garantie van 12 maanden wordt rechtstreeks behandeld door Stigma®. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat u, als gevolg van een aantoonbare produktiefout, een probleem ondervindt met uw Stigma-Rotary® produkt, neem dan a.u.b. rechtsreeks contact met Stigma-Rotary® via hun website (zie gebruiksaanwijzing) of neem contact met ons op en wij zullen wij u nadere gegevens verschaffen waarmee u rechtstreeks contact op kunt nemen met Stigma-Rotary® , zodat uw probleem direkt kan worden opgelost.

Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig om de machine correct te gebruiken en om de garantie van de fabrikant te waarborgen. Slijtage door normaal gebruik wordt niet gedekt door de garantie. De motor wordt niet gedekt door de garantie omdat de motor aan veel omstandigheden en factoren bloot staat. Stigma-Rotary® garandeert een zeer hoog productieniveau en kwaliteitscontrole. Alle machines worden getest voordat ze de fabriek verlaten, zodat er geen machines met gebreken verzonden worden en defecten vanaf het begin uitgesloten kunnen worden.

Levering

Alle bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaats worden, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling en beginnen bij €9,95 voor bezorging via UPS. Levering op de volgende werkdag is ook mogelijk.

Garantie

Klik hier voor garantie-informatie.

BESPAAR TOT 25%
World Famous Limitless Tattoo Ink - Straight White
World Famous Limitless Tattoo Ink - Straight White
€ 25,80 Van € 21,94 € 18,28
KILLERBLACK Tattoo Ink - Powerful Black 150ml
KILLERBLACK Tattoo Ink - Powerful Black 150ml
€ 33,60 € 28,00
Doos met 100 Uniglove Select Black Nitrile Handschoenen
Doos met 100 Uniglove Select Black Nitrile Handschoenen
Van € 11,99 € 9,99