• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Equaliser Proton

17 Items

Filteren

Gemaakt door KWADRON in Polen, de Equaliser Proton is een pen-gevormde rotary tattoo machine dat geschikt is voor alle soorten naaldmodules.
Dankzij het geavanceerde systeem, is KWADRON’s Equaliser Proton een stille en betrouwbare naaldmodule tattoo machine, en u zult merken hoe weinig of vibratie deze machine geeft.
Het frame van de Equaliser Proton rotary tattoo machine is gemaakt van geanodiseerd aluminium van de hoogste kwaliteit, waardoor het een erg lichte machine is van net 130 gram.
De Equaliser Proton tattoo machine heeft een slaglengte van 3,5 mm en een 0 - 4,5 mm naalddiepte. KWADRON heeft de Equaliser Proton gemaakt met een 5 W motor en het bevat een RCA connectie.
KWADRON staat het meest bekend om hun productie van enkele beste en meest indrukwekkende tattoo naalden op de markt, dus u kunt er zeker van zijn dat hun tattoo machines net zo goed zullen zijn!
Killer Ink Tattoo heeft tevens Equaliser Proton Aluminium Grips op voorraad in verschillende kleuren en daarnaast nog een Roestvrijstalen Grip.