• Prijs incl. BTW
  • Prijs excl. BTW
Contacteer ons

Spektra

Niet tevreden met alleen maar ‘s werelds mooiste coil tattoo machines, FK Irons eigenaar Gaston Siciliano betrad de ‘Rotary tijd’ met Spektra, toegwijd aan de bouwkunde van rotary tattoo machines.

Spektra, een afdeling van FK Irons en ondersteund door het engineering team van het bedrijf, hebben de tattoo wereld allereerst betreden in 2012 met de spectaculaire Spektra Halo rotary tattoo machine. De unieke rotary tattoo machine was een direct succes, met wereldbekende tattoo artiesten die de rotary machines de hemel in prezen voor de top prestatie en de geschiktheid van de machine voor alle stijlen.

De Spektra Halo rotary tattoo machine en andere top machine, de Spektra Halo 2 Crossover, bevatten het MotorBolt system dat kan losgekoppeld worden, daarnaast is de machine body geschikt voor de autoclaaf en dat betekent dus dat het onderhoud en het schoonmaken uitgevoerd kan worden met gemak.

Spektra’s Halo 2 Crossover rotary tattoo machine is ontworpen om zowel naaldmodules als standaard naalden aan te drijven en de Floating Collet Vice System geeft u tevens de kans om alle grips op de markt te gebruiken: screw-on grips en grips met een traditionele backstem. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om van naaldmodule veranderen naar standaard naalden!

De Spektra Direkt 2 Crossover tattoo machine is ook ontworpen om naaldmodules en standaard naalden aan te drijven en het gepatendeerde Spektra MultiVise Systeem accepteert conventionele backstem en screw-on naaldmodule grips zonder het gebruik van adapters.

Spektra’s Direkt 2 rotary tattoo machine bevat clip-on armature zonder grommets en wordt geleverd met drie verschillende excenters, waarmee de tattoo artiesten hun eigen voorkeur slag lengte kunnen instellen.

De Spektra Edge X is een van de meest geavanceerde en veelzijdige naaldmodule machines beschikbaar op de markt. Spektra’s Edge X rotary tattoo machine biedt een geheel verstelbare ervaring aan zonder het gebruik van additionele excenters, aandrijfstangen, of andere verwisselbare onderdelen.

Net als met FK Irons, alle rotary tattoo machines van Spektra zijn gemaakt in de VS.

Killer Ink Tattoo heeft ook verschillende DarkLab RPG Click Grips op voorraad, met onder andere het nieuwe assortiment dat is ontworpen met ergonomie als uitgangspunt.

Als u op zoekt bent naar onderdelen voor uw Spektra rotary tattoo machine, dan hebben we verschillende MotorBolts voor de verschillende machines en allerlei andere accessoires.

Install Killer Ink Tattoo App Install