De Big London Tattoo Show is de nieuwste tatoeageconventie van Londen en verzamelt deskundige artiesten van over de hele wereld in het ExCeL Centre op 3 en 4 september.

2022's Big London Tattoo Show, de eerste van zijn naam, zal 360 artiesten van over de hele Britse eilanden en daarbuiten aantrekken, waaronder veel van onze geweldige gesponsorde artiesten.

Six Bullets Tattoo in Islington stuurt zes van hun collega's - Sara Anastasia, Laura Lenihan, Barawski, Adrian DeLargue, Ben Dunning, en Marcin "Malin" Maliszewski - om de studio te vertegenwoordigen met een grote verscheidenheid aan stijlen.

Onze goede vriend en meester-tatoeëerder David Corden zal er ook zijn en zal onberispelijke kleurenportretten maken. U kunt ook Thomas Carli Jarlier vinden voor verbazingwekkend zwart en grijs realisme, of op zoek gaan naar Michelle Maddison voor prachtige bloemen en Adem Senturk voor grootschalig zwart en grijs werk.

De rest van het weekend kunt u gratis deelnemen aan de kermisattracties, genieten van de kunsttentoonstellingen, vaudeville en interactief entertainment meemaken met The Fuel Girls, of gewoon wat lekkers kopen op de alternatieve markt.

Tickets kosten £25 per dag en £45 voor het weekend in de voorverkoop, waarbij de deuren elke ochtend om 10.30 uur opengaan voor houders van een ticket in de voorverkoop - 11.15 uur voor degenen die aan de deur betalen, die niet veel langer zullen hoeven te wachten. Kinderen onder de 14 zijn gratis, maar alle jongeren onder de 18 moeten onder begeleiding zijn van een betalende volwassene.

Als je van plan bent wat inkt op te pikken op de show, zullen veel artiesten op de dag zelf walk-up sessies aanbieden - maar het is altijd een veiliger gok om van tevoren contact op te nemen met je gewenste tattoo artiest om teleurstelling te voorkomen.

Deze conventie wordt zeker een hoogtepunt op de Britse tattoo conventie kalender, en we kijken er naar uit jullie allemaal te zien!