Nu, in zijn zesde jaar, zal de Big North Tattoo Show tot 300 artiesten uit het hele land samenbrengen voor een tweedaags evenement vol tatoeages, alternatieve kleding en wedstrijden!

De editie van 2023 vindt plaats in de Nutita Arena in Newcastle van 29 tot 30 april, met het pre-show feest op 28 april in het nabijgelegen Hard Rock Café.

Een selectie van onze gesponsorde tattoo-artiesten zal aanwezig zijn - kom langs bij de stand van Phillip Wilkinson voor neo-traditionele uitmuntendheid, Tiggy's voor levendige pop-art en Joshua Beatson voor ziek horror-realisme. Shaun en Chavez Pattinson komen op bezoek van Borderline Tattoo Collective, of kom Claire Hamill of Helen Warren tegen voor zwart en grijs realisme.

Zaterdag worden prijzen uitgereikt voor 'Beste Klein Zwart & Grijs', 'Beste Klein in Kleur', 'Beste Traditional/Neo-traditional’, 'Beste Ornamental', 'Beste Realism' en 'Beste van de dag'. Zondag gaan ze groots uitpakken met 'Beste Groot Zwart & Grijs', 'Beste Groot in Kleur', 'Beste Avant-Garde' en de allerbelangrijkste 'Best of Show'.

Verwacht entertainment van The Fuel Girls, plus speelhallen, alternatieve kleding en op maat gemaakt meubilair! Iedereen met een kaartje krijgt gratis toegang tot de afterparty op zaterdag bij Lane 7, evenals de afterparty op zondag bij No 28, waar degenen met een Big North-polsbandje 20% korting krijgen op drankjes.

Kinderen zijn gratis, en je kunt in de voorverkoop tickets krijgen voor de Big North Tattoo Show voor £ 20 per dag, of £ 35 voor het weekend, waarbij je profiteert van vroege toegang met aftrap om 10:30. Of koop aan de deur en betaal £ 25 voor een dag of £ 45 voor het weekend, met toegang vanaf 11.45. Dat extra uur kan wel eens een echt verschil maken als het gaat om het boeken van een artiest!